Bil- & trailerudlejning

Frimann bil- & trailerudlejning omfatter udlejning fra Menado, Avis og Budget fra vores forretninger i Nykøbing F. og Maribo til såvel private som erhverv.

Frimann Biler har i flere år udlejet biler gennem datterselskabet Menado Biludlejning.

I forbindelse med de mange store byggeprojekter på Lolland-Falster i de kommende år har vi set et behov for øgede udlejningsmuligheder for bil- & trailerudlejning til det lokale erhvervsliv. Vi har derfor overtaget agenturet for Avis Biludlejning og Budget Biludlejning på Lolland-Falster pr. 1. juni 2014. Menado fortsætter udlejning, men kun trailere.

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte os på T 5482 8099, M 4025 8018 eller email nykobing@avis.dk
Se flere kontaktoplysninger og åbningstider her.

Avis-logo_100px

Avis: Personvogne og varevogne
Du kan ringe til Frimann & Avis i Nykøbing F. på 5482 8099, eller du kan bestille et køretøj på Avis hjemmeside. Mulighed for tilkøb af ekstra forsikring, barnestole, navigation, mv.
Stjernekunder får 20% rabat på den rå billeje, men ingen rabat på forsikring og tilkøb. Det svarer til en rabat på 11-15%.

budget_blaa-kasse

Budget: Personvogne og varevogne
Budget billeje er 11-15% billigere end Avis billeje, men det kræver, at du bestiller på Budgets hjemmeside, og at du forudbetaler. Budget biler kan ikke leveres … du skal selv afhente hos os. Mulighed for tilkøb af ekstra forsikring, barnestole, navigation, mv.

Menado

Menado trailerudlejning
Menado tilbyder en række standard trailere, heste trailere og båd trailere. Klik her for at se mere og bestil på 5482 8099.