Hyundai … mere end verdens femtestørste bilproducent.

Når man er verdens femtestørste bilproducent fylder antal solgte biler en del. Hyundai’s ambitioner rækker dog videre end det, og det koreanske bilmærke har etableret sig i toppen, når det kommer til design, ny teknologi og miljøvenlig mobilitet.

Europæisk designcenter

Hyundai har erkendt, at man ikke kan vinde i Europa på kun at være driftssikker. Derfor har de skabt et europæisk designcenter og ansat en række anerkendte bildesignere med tyske Peter Schreyer i spidsen. Han er kendt for sin formgivning af Volkswagen i 1990’erne og ikke mindst af den nu ikoniske Audi TT.
Effekten af designcentret har været målbar. Hyundai er blandt de bilmærker, der har vundet flest designpriser de seneste år.

Foran med fremtidens mobilitet

Hyundai har en klar ambition om at være førende på miljøvenlig teknologi – og ikke kun på eksperimentel basis. Et godt eksempel er Hyundai ix35 Fuel Cell, som er verdens første serieproducerede brintbil. Den ser ud som en almindelig SUV, den kører som en almindelig SUV, men udleder ingen Co2 kun rent vand. Lige nu kører der 59 brintbiler i Danmark. De 50 er Hyundai ix35 Fuel Cell.

Det seneste skud på stammen er Hyundai IONIQ, som er verdens første bil, der kommer med hele   tre bæredygtige motor teknologier: Ren el-bil, hybrid og plug-in-hybrid.

5 års garanti uden km-begrænsning

Hyundai har store planer. Det nye design, det miljøvenlige fokus og en unik garanti på 5 år uden kilometerbegrænsning gør allerede en kæmpe forskel og vil fremover skubbe endnu mere til danskernes oplevelse af Hyundai.