Opel: Wir leben Autos

Opels rødder går mere end et århundrede tilbage. Mere end 110 år med et positivt syn på fremtiden, hvor Opel har lagt al sin energi i at give dig en større køreoplevelse. Mere end 110 år med engageret ingeniørkunst, der kan siges med tre ord i mottoet: “Wir leben Autos”.

Wir leben Autos: Det levende udtryk for Opels værdier.

“Wir leben Autos” refererer ikke kun til mærkets tyske rødder og den kærlighed, som Opel deler for tysk ingeniørkunst, men udtrykker også den stærke følelse og lidenskab, der påvirker alt, hvad de laver.

“Wir” kommunikerer den fælles begejstring og en “det-kan-vi” holdning, der sætter dem i stand til at udvikle intelligente, overraskende og innovative produkter til deres kunder.

Opel bygger ikke kun biler …

Men Opel bygger ikke kun biler, de lever og ånder for biler, og ordet “leben” udtrykker deres høje energiniveau, som alle, hvis liv bliver berørt af Opel, lægger mærke til. Denne energi får de af de mange intelligente funktioner, geniale innovationer eller ganske enkelt af deres tiltrækkende og tidssvarende design.

Sidst, men ikke mindst, mener Opel, at også i fremtiden vil “Autos” betyde meget mere for mennesker end blot et transportmiddel. Det handler ikke blot om at komme fra A til B, men er en vigtig del af vores hverdag.

Opel kombinerer deres personlige oplevelser med kundernes for at gøre det nemmere for dem at komme rundt med en større køreglæde. Opel bliver ved med at tænke på nye og vedvarende måder til en positiv tankegang – eller til at tilføre energi til folks liv, hver gang de er i kontakt med Opel.

“Wir leben Autos”

“Wir leben Autos” er Opels lidenskab, engagement, opmærksomhed på detaljer, hensigt og – ja – Opels tillid. Sådan er Opel.