Der er 7 gode grunde til at vælge Toyota.

Kundetilfredshed

Toyota-bilejere er fortsat de mest tilfredse, når det gælder kundeoplevelsen i salgslokalet og på værkstedet. Det er konklusionen i FDM og Loyalty Groups AutoIndex 2015, som er den største tilfredshedsundersøgelse i bilbranchen i Danmark.

Toyota finansiering

Toyota har for tredje gang indtaget førstepladsen i test af billån, som magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge laver årligt. Det betyder, at du får Danmarks billigste billån, når du vælger bilfinansiering hos Toyota.

Pålidelighed

Den tyske TÜV-rapport har flere år i træk konkluderet, at Toyota er det mest pålidelige bilmærke. Når du vælger Toyota, vælger du derfor kvalitet. Som en ekstra tryghed følger der 1 års vejhjælp med i købet af din Toyota.

Sikkerhed

I 2015 introducerede Toyota en række helt nyudviklede aktive sikkerhedspakker under navnet Toyota Safety Sense. Det er en kombination af aktive sikkerhedsteknologier, der øger sikkerheden for dig og dine medtrafikanter.

Innovation

Toyota har over flere år været blandt de virksomheder i verden, som bruger flest penge på forskning og udvikling. Den store fokus på innovation har bl.a. skabt hybrid konceptet – en blanding af benzin- og eldrift, der nu er tilgængeligt i en lang række modeller.

Grønne biler

Toyota’s langsigtede mål er at udvikle og producere 0-udslipskøretøjer, og allerede nu er de kommet langt med visionen, som de kalder bæredygtig mobilitet. Det betyder, at den enkelte bils miljøpåvirkning måles henover hele dens livscyklus.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]