Citroën C5 Aircross SUV Plug-in Hybrid

Citroën C5 Aircross SUV plug-in hybrid forener alle fordelene ved 100% elektrisk kørsel til de daglige køreture og forbrændingsmotorens aktionsradius til de lange køreture.
Fra 289.990 kr.

Her er nogle highlights

225 HK  |  8-trins automatgear  |  71,4 km/l ved blandet kørsel  |  55 km på ren el  |  fuld opladning på under 2 timer  |  e-komfort systemer  |  20 hjælpefunktioner fx. uopmærksomhedsalarm, udvidet skiltegenkendelse og hånd- & fodfri parkeringsassistent

Se det hele på citroen.dk

Intro aften onsdag 28. oktober kl. 18-21

Kom og kig og prøv denne længe ventede plug-in hybrid bil.
Grundet corona har vi droppet servering af mad.

12,3" digital instrumentgruppe

Den digitale instrumentgruppe kan brugertilpasses til at vise alle hybridmodellens specielle oplysninger: Powermeter, aktionsradius i elektrisk funktion og med benzin, ladetid, ladehastighed eller køreprogrammer.

8" touchscreen

Bilen har Connect Play, der tilbyder opkobling til Apple Carplay. Derudover vises trafik i realtid, farezoner og andre online navigationsoplysninger, og den er blevet specielt tilpasset til hybridmodellen, så den viser områder med ladestandere samt bilens aktionsradius.

20 hjælpefunktioner til kørslen

Citroën C5 SUV tilbyder ikke mindre end 20 hjælpefunktioner til kørslen ... bl.a. Highway Driver Assist, der gør det muligt at overlade en del af kørslen til bilen. Vælg blot en programmeringshastighed fra 30 km/t, hvorefter systemet holder bilen korrekt placeret på vejbanen ved at følge de hvide striber. I kombination med den adaptive fartpilot med Stop & Go funktion, kan den standse og genstarte automatisk afhængig af den forankørende bil.

Sæder med Citroën Advanced Comfort

Sæderne har brede siddepuder og ryglæn, der sikrer høj komfort. Den innovative konstruktion består af ekstra kompakt skum midt i sædet og en tyk teksturskum øverst. Det resulterer i en kørekomfort uden sidestykke, som kan mærkes på såvel korte som lange køreture.


Andre aktuelle kampagner

Spørg os