Denne side er opdateret 28/1-2021.

Corona information:
Vi gør alt for at gøre dit besøg hos os trygt og sikkert

Vi følger alle regeringens anbefalinger og restriktioner. Følgende er gældende frem til og med 28/2-2021.
  • Vores værksteder er åbne som normalt (se retningslinier herunder).
  • Vores salgsafdelinger er lukkede for fysisk besøg, men åbne for digitalt bilkøb (se retningslinier herunder).

Vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger om mundbind, god håndhygiejne, holde afstand, ikke give hånd, mv. Og vi har reduceret antallet af medarbejdere ved at afholde ferie og arbejde hjemmefra. Desuden rengøres vores lokaler hyppigere end normalt, så vi er trygge ved at byde dig velkommen hos Frimann Biler i både Nykøbing og Maribo.

Service & reparationer

Har du booket tid på værkstedet, kan du uden problemer få foretaget det planlagte arbejde. Men bemærk venligst, at du ikke må færdes i selve værkstedslokalet under Corona-krisen.

  • Du kan aflevere din nøgle i nøgleindkast.
  • Alle medarbejdere følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne … herunder at benytte sædebetræk og spritte hænder af, når vi flytter og reparerer din bil.
  • Vi kan aftale afhentning/aflevering af din bil uden fysisk kontakt.

Kontakt værkstedet, hvis du er i tvivl om håndteringen af forholdsreglerne eller har brug for særlig hjælp omkring dine værkstedsbesøg … eller bestil service.

Købe eller prøvekøre bil

Har du brug for at skifte bil i denne tid, skal du kontakte os digitalt ... læs her om det digitale bilkøb.

Prøvetur aftales individuelt med vores salgspersonale ... ring til os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker, så finder vi den løsning, der passer dig.

Skal du hente din nye bil?

Skal du hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi har dog valgt at træffe nogle sikkerhedsforanstaltninger – både i forhold til din og vores ansattes sikkerhed.

Ved udleveringen vil du desværre ikke blive mødt med det sædvanlige varme håndtryk og ved gennemgang af bilen og dennes funktioner, har vi besluttet, at dette foregår uden for bilen, således at I ikke er i tæt kontakt.

Kontakt salgsafdelingen her.

Køb bil online