Denne side er opdateret 4/5-2021.

Corona information:
Vi gør alt for at gøre dit besøg hos os trygt og sikkert

Vi følger alle regeringens anbefalinger og restriktioner. Følgende er gældende indtil videre:
  • Vores værksteder er åbne som normalt (se retningslinier herunder).
  • Vores salgsafdelinger er åbne som normalt (se retningslinier herunder).

Vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger om mundbind, god håndhygiejne, holde afstand, ikke give hånd, mv. Desuden rengøres vores lokaler hyppigere end normalt, så vi er trygge ved at byde dig velkommen hos Frimann Biler i både Nykøbing og Maribo.

Service & reparationer

Vores værksteder fungerer nu normalt, men af sikkerhedshensyn henstiller vi til, at vores kunder ikke færdes i værkstedslokalerne.

  • Du kan aflevere din nøgle i nøgleindkast.
  • Alle medarbejdere følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne … herunder at benytte sædebetræk og spritte hænder af, når vi flytter og reparerer din bil.
  • Vi kan aftale afhentning/aflevering af din bil uden fysisk kontakt.

Kontakt værkstedet, hvis du er i tvivl om håndteringen af forholdsreglerne eller har brug for særlig hjælp omkring dine værkstedsbesøg … eller bestil service.

Købe eller prøvekøre bil

Vores salgsafdelinger er åbne som normalt, og det er selvfølgelig muligt både at kigge på biler og prøvekøre. Vores sælgere er instrueret i rengøring af biler efter prøveture, så du kan trygt køre en tur i de biler, du overvejer at købe.

Køb bil online
Du har stadig mulighed for at købe bil hos os online ... klik her for mere information.

Skal du hente din nye bil?

Skal du hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi har dog valgt at træffe nogle sikkerhedsforanstaltninger – både i forhold til din og vores ansattes sikkerhed.

Ved udleveringen vil du desværre ikke blive mødt med det sædvanlige varme håndtryk og ved gennemgang af bilen og dennes funktioner, har vi besluttet, at dette foregår uden for bilen, således at I ikke er i tæt kontakt.

Kontakt salgsafdelingen her.

Køb bil online