Corona information:
Vi gør alt for at gøre dit besøg hos os trygt og sikkert

Vi følger alle regeringens anbefalinger, så du kan besøge vores fire afdelinger uden at føle dig utryg. Både værksteder og salgsafdelinger er åbne … se mere herunder.

Både værksteder og salgsafdelinger leverer de services, som du er vant til – se åbningstider her. Vi følger Corona-situationen tæt og justerer vores forholdsregler om nødvendigt. Hvad enten du skal have din bil serviceret, se på og prøvekøre ny bil eller hente din nye bil, så kan du gøre det trygt og sikkert.

Vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger om mundbind, god håndhygiejne, holde afstand, ikke give hånd, mv. Og vi har reduceret antallet af medarbejdere ved at afholde ferie og arbejde hjemmefra. Desuden rengøres vores lokaler hyppigere end normalt, så vi er trygge ved at byde dig velkommen hos Frimann Biler i både Nykøbing og Maribo.

Service & reparationer

Har du booket tid på værkstedet, kan du uden problemer få foretaget det planlagte arbejde. Men bemærk venligst, at du ikke må færdes i selve værkstedslokalet under Corona-krisen.

  • Du kan aflevere din nøgle i nøgleindkast.
  • Alle medarbejdere følger myndighedernes vejledning om øget hygiejne … herunder at benytte sædebetræk og spritte hænder af, når vi flytter og reparerer din bil.
  • Vi kan aftale afhentning/aflevering af din bil uden fysisk kontakt.

Kontakt værkstedet, hvis du er i tvivl om håndteringen af forholdsreglerne eller har brug for særlig hjælp omkring dine værkstedsbesøg … eller bestil service.

Købe eller prøvekøre bil

Har du brug for at skifte bil i denne tid, er der ikke noget problem i det. Du kan se og prøvekøre en bil i vores salgsafdelinger. Vi har opsat håndsprit dispensere, og vores personale er instruerede i, hvordan de skal klargøre bilerne, så det er sikkert for dig at prøvekøre.

Har du et ønske om at få fremvist bilen på din hjemmeadresse, kommer en af vores salgskonsulenter forbi dig med bilen, og vi tilbyder nu også videofremvisning eller videomøde med en sælger.

Ring til os, såfremt du har spørgsmål eller ønsker hertil, så finder vi den løsning, der passer dig.

Skal du hente din nye bil?

Skal du hente din nye bil, kan du naturligvis gøre det som planlagt. Vi har dog valgt at træffe nogle sikkerhedsforanstaltninger – både i forhold til din og vores ansattes sikkerhed.

Ved udleveringen vil du desværre ikke blive mødt med det sædvanlige varme håndtryk og ved gennemgang af bilen og dennes funktioner, har vi besluttet, at dette foregår uden for bilen, således at I ikke er i tæt kontakt.

Men til gengæld kan du få din nye bil her og nu – som om Corona bare var en by i Rusland … og det er vel ikke så dårligt endda, vel?

Kontakt salgsafdelingen her.