Ny Hyundai i30 ... nu også som mild hybrid

Hyundai i30 5-dørs fås nu i en ny og forbedret version. Og der er meget at glæde sig til! Den praktiske og populære familiebil er nemlig blevet opgraderet med mulighed for endnu flere hestekræfter, nye opkoblings- og sikkerhedsfunktioner samt opgraderet kabine og eksteriør. Og som noget helt nyt er mild hybrid også blevet en mulighed.

Ny i30 Åbent Hus 26.-27. september kl. 11-16.

Kom forbi Hyundai Nykøbing i weekenden, hvis du vil se og prøve den nye Hyundai i30.
Den fås i 3 versioner: 5-dørs, stationcar og fastback
... plus blærerøvs-udgaven N-Line.

i30 5-dørs fra 194.995 kr. Stationcar fra 209.995 kr. Fastback fra 229.995 kr. N-Line fra 234.995 kr.

Nyt design

Det første, der fanget øjet i mødet med den nye i30 5-dørs, er den helt nye front med større kølergrill, det markante LED-kørelys og de nye tågelygter, som gør det umuligt at lade bilen passere ubemærket.
Bagenden er ligeledes redesignet med særlige kromdetaljer og nye, flotte LED-kombinationsbaglygter (afhængig af variant). Gør dig klar til lange blikke i den nye i30.

Nu også som mild hybrid

Som noget helt nyt fås den nye i30 som mild hybrid. En mild hybrid har en klassisk forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som assisterer forbrændingsmotoren under acceleration. Ved hjælp af et et 48V lithium-ion-batteri arbejder motorerne sammen for at give en bedre brændstoføkonomi og et mindre CO2-udslip under kørsel. En mild hybrid skal ikke oplades med kabel, men batteriet oplades i stedet under kørsel.

Endnu flere sikkerhedsfeatures

Hyundai i30 5-dørs er udstyret med intelligente sikkerhedsteknologier, der beskytter den mest dyrebare last: De mennesker, du elsker. Derfor har alle udstyrsvarianter af i30 fået 5 stjerner i Euro NCAP. Derudover er det blevet muligt at tilkøbe fire nye sikkerhedsfunktioner for en endnu mere tryg og sikker køreoplevelse (ekstraudstyr).

Hold dig forbundet med din bil

Bluelink forbinder dig med din bil - selv når du forlader den. Med Bluelink-appen kan du låse din i30 5-dørs på afstand. Derudover sender appen dig en alarm, hvis nogen forsøger at bryde ind i din bil. Den kan også hjælpe dig med at finde din bil, hvis du har glemt, hvor den holder parkeret.

Rummeligt interiør

Den nye i30 5-dørs har ikke kun et stilfuldt og elegant interiør - den er også fuld af komfortfunktioner, der gør enhver køretur til en smal sag. I bagagerummet er der plads til 395 liter, og med splitbagsæderne kan du gøre det endnu større. Vores i30-modeller giver derudover mulighed for at justere bunden i bagagerummet i flere niveauer, så der kan skabes endnu mere plads.


Andre aktuelle kampagner

Spørg i Messenger