Gør klar til Hyundai's nye elbil: IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 skovler priser ind

Det engelske bilmagasin, Auto Express har afholdt New Car Awards 2021,
og Hyundai IONIQ 5 vandt fire priser (klik for info):

Car of the Year 2021
Mid-Size Company Car
Premium Electric
Car Design Award

Også de kritiske testkørere har overgivet sig

Også de kritiske testkørere har overgivet sig


"Federe end noget
Hyundai har givet os nogen sinde!"

 
Lang rækkevidde

IONIQ 5 er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Det store batteri på 72.6 kWt sikrer dig en rækkevidde på op til 481 km på en enkelt opladning.

Lynhurtig opladning

Udstyret med et batteri på 800 volt oplader IONIQ 5 lynhurtigt. Den er i stand til at lade op til 80% på ca. 18 minutter. 100 km ekstra tager ca. 5 minutter. Det kan ingen andre elbiler i segmentet gøre den efter.

Ladet med seriøse kræfter

Er der store haveprojekter? Eller skal der flyttes noget tungt? Intet problem! IONIQ 5 er ladet med usædvanlige kræfter. Det betyder, at varianten med den store batteripakke må trække helt op til 1.600 kg.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye IONIQ 5 fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.

Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. Overholder du bilens serviceintervaller, og får du din bil serviceret på et autoriseret Hyundai-værksted, så har du endda mulighed for at opretholde vejhjælpsordningen i hele bilens levetid.


Andre aktuelle kampagner

Spørg i Messenger