Revolutionerende ny TUCSON

Så er der Danmarks-premiere på helt ny Hyundai TUCSON 
Fra 279.995 kr.

Motorsiden skriver: "Dens finish, dens egenskaber og ikke mindst fremtoning gør den til en eye-catcher. Samtidig kører den fremragende – og hvad mere kan man så forlange."

Digital premiere mandag 1. februar

Vi er klar til at betjene dig digitalt fra 1. februar. Bed vores medarbejdere om en gennemgang af TUCSON på video eller aftal, hvordan en corona-sikker prøvetur kan arrangeres.

   

 

Digital premiere mandag 1. februar

Vi er klar til at betjene dig digitalt fra 1. februar​. Bed vores medarbejdere om en gennemgang af TUCSON på video eller aftal, hvordan en corona-sikker prøvetur kan arrangeres.

 

Læs alt om ...

... den ny Hyundai TUCSON på Hyundai's hjemmeside eller klik på billederne herunder for mere  information om de enkelte fordele. Du kan også se en dansksproget testkørsel på Youtube herunder.

DESIGN
Futuristisk og innovativt design

Den nye TUCSON viser en endnu stærkere identitet, der udstråler kraft, elegance og dynamik. Den får et revolutionerende og ambitiøst nyt look med interessante detaljer og lygtesystemer, som er en bærende del af designet.

PERFORMANCE
Det bredeste udvalg af elektrificerede drivlinjer

Den helt nye TUCSON er bygget til at reducere CO2-udslippet under kørsel uden at gå på kompromis med en sjov køreoplevelse. Vælg mellem benzin og diesel, mild hybrid, hybrid og plug-in hybrid. Plug-in hybrid lanceres senere.

SIKKERHED
Klasseledende sikkerhed

Med de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen og en aktiv sikkerhedspakke med et imponerende udvalg af avancerede, innovative funktioner, giver den helt nye TUCSON endnu mere sikkerhed og ro i sindet.

CONNECTIVITY
Banebrydende tilslutningsmuligheder

Den helt nye TUCSON er naturligvis også blevet opgraderet med al den nyeste teknologi, f.eks. Bluelink, der giver dig mulighed for at styre funktioner på din bil fra din smartphone (ekstraudstyr). Et 5 års gratis abonnement på Hyundais LIVE Services er inkluderet i den store 10.25" touchskærm, som giver dig mulighed for at spejle indholdet af din mobiltelefon (ekstraudstyr).

KOMFORT
Bekvemmelighed for alle pengene

Den helt nye TUCSON går all in på komfort og bekvemmelighed. F.eks. er det nu muligt at folde bagsæderne ned via en kontakt i bagagerummet. Derudover kan du og dine passagerer nyde godt af opvarmede forsæder og bagsæder samt et 3-zonet klimaanlæg.

VARIANTER
Motorvarianter

Den nye TUCSON fås med disse motorer ... dertil kommer forskellige udstyrsniveauer.

  • Benzin 150 HK 279.995 kr.
  • Benzin/mild hybrid 150 HK 339.995 kr.
  • Diesel/mild hybrid 136 HK 379.995 kr.
  • Hybrid 230 HK 379.995 kr.
  • Hybrid 230 HK 4-hjulstræk 444.995 kr.
  • Plug-in hybrid lev. fra april 2021.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Som alle andre Hyundai-modeller er den nye TUCSON fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og vi står inde for denne kvalitet med en 5 års garanti uden kilometerbegrænsning, så du kan nyde det, du elsker i livet, uden at skulle bekymre dig om din bil. Nyd den ro i sindet, som én af bilbranchens bedste garantier giver dig – som standard.


Andre aktuelle kampagner

Spørg i Messenger