Premiere: Helt ny Hyundai i20.

Så er der premiere på den Hyundai i20 ... skarp på alle områder.
Fra 144.995 kr.

Carlife365.dk skriver: "Med den nye Hyundai i20 får du en bil med et skarpt og moderne design, god plads, fint udstyr og masser af sikkerhed. Læg dertil 5 års garanti uden km begrænsning, og pakken er interessant nok til at give konkurrenterne kamp til stregen."

Ny Hyundai i20 premiere 7.-8. november kl. 11-16.

Den ny Hyundai i20 er skarp på alle områder ... kom og se og prøv den hos Hyundai Frimann Biler på Energivej 1 i Nykøbing.

Få hele historien

... om den ny Hyundai i20 på Hyundai's hjemmeside eller klik på billederne herunder for mere  information om de enkelte fordele.

DESIGN
Designet til at skille sig ud

Dynamisk, karakteristisk, sanselig og sporty: Med sit revolutionerende design sætter den helt nye i20 nye standarder i klassen. Det energiske look kombineret med et hav af spændende interiørmuligheder gør i20 til den perfekte bil!

PERFORMANCE
Nye motorer, mere effektivitet

Nu kan du vælge mellem fire forskellige motorer, herunder en 1.0 T-GDi benzinmotor med 100 hk. Disse fås også som mild hybrid, der bidrager til en bedre brændstoføkonomi og en mindre CO2-udledning under kørsel. Sidst, men ikke mindst, fås den helt nye i20 også med den velkendte 1.2 MPi benzinmotor og 84 hk.

SIKKERHED
Klasseledende sikkerhed

Med Hyundai SmartSense, som inkluderer et hav af avancerede sikkerhedsfunktioner og -assistenter, tilbyder den helt nye i20 et imponerende niveau af sikkerhed, som er bygget til at give dig mere ro i sindet. Hele 8 nye funktioner er blevet tilgængelige for en endnu mere tryg kørsel.

CONNECTIVITY
Klassens bedste connectivity

Den helt nye i20 er proppet med connectivity-muligheder, der gør køreture mere praktiske og behagelige. F.eks. den nye 10.25" touchskærm, der bl.a. indeholder Bluelink (ekstraudstyr), som forbinder dig med din bil - også selvom du ikke er i nærheden af den: Hvis du har glemt at låse din nye i20, så brug blot appen.

KOMFORT
Mere af alt

Større og bedre end nogensinde før! Du kan lige så godt vænne dig til det: Den helt nye i20 kommer nemlig med mere af alt: Mere bekvemmelighed takket være muligheden for 10.25" touchskærm og trådløs opladning af din mobiltelefon (ekstraudstyr). Mere plads, så du og din familie altid kan have alle jeres pakkenelliker med på tur. Og lydsystemet fra Bose® med otte højtalere gør det endnu sjovere, når du bare vil skrue op for musikken og skråle med (ekstraudstyr).

VARIANTER
Udstyrsvarianter

Den helt nye i20 findes i 3 udstyrsvarianter. Få et hurtigt overblik her.

  • Ny i20 Pure fra kr. 149.995,-
  • Ny i20 Essential fra kr. 154.995,-
  • Ny i20 Advanced fra kr. 184.995,-

Hent komplet prisliste her.


Andre aktuelle kampagner

Det digitale bilkøb