Skrot janteloven. Kør KONA. Fra kun 189.995 kr.

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed. Det nyskabende design med muskuløse former og smalle LED-lygter er en garant for lange blikke, når du kører forbi. Og den ekstraordinære attitude går igen indvendigt i bilen. Lige fra de farvede syninger i interiøret til Head Up Display og trådløs opladning af din mobiltelefon (afhængig af variant).

Køb bil online

Vi er klar til at betjene dig, selvom vores salgsafdelinger er corona-lukkede (værkstederne er åbne). Få en gennemgang af din nye bil på video og aftal en corona-sikker prøvetur. Vi er på telefon, chat og e-mail.

   

 

Køb bil online

Vi er klar til at betjene dig, selvom vores salgsafdelinger er corona-lukkede (værkstederne er åbne). Få en gennemgang af din nye bil på video og aftal en corona-sikker prøvetur. Vi er på telefon, chat og e-mail.

 

KONA Electric Åbent Hus 5.-6. september kl. 11-16.

Kom forbi søndag hvis du vil møde en lokal KONA Electric ejer og høre
om hans oplevelser med bilen i dagligdagen

Hyundai KONA benzin og mild hybrid
Fra 189.995 kr.

Den populære og elegante SUV med høj indstigning og 120-198 HK
Høj ind- og udstigning, godt overblik og udstyr, der gør enhver tur til en fornøjelse. Priserne starter nu ved 189.995 kr. Vælg mellem benzin og benzin- eller diesel-baseret mild hybrid ... helt op til 198 HK. Vælg udstyrspakker, hvis du kan lide at have luksus omkring dig. Klik på billedet for at se fuld beskrivelse på Hyundai’s hjemmeside.

Prislisten på Hyundai KONA benzin og mild hybrid
FDM’s test af Hyundai KONA
Youtube “Testdrive Hyundai KONA” (2018)
Hyundai KONA Electric
Fra 239.995 kr.

Danmarks mest solgte elektriske SUV
Alsidig og virkelig sjov at køre i – KONA electric kombinerer imponerende rækkevidde med fræk og rummelig SUV-stil. Vælg mellem to batteripakker: Standard Range op til 305 km eller Long Range op til 484 km rækkevidde på en fuld opladning.
NYHED: Elektriske biler leveres normalt ikke med anhængertræk, men det gør KONA nu. Se mere her.
Klik på billedet for at se fuld beskrivelse på Hyundai’s hjemmeside.

Prislisten på Hyundai KONA Electric
FDM’s test af Hyundai KONA Electric
Hybrid Videoen “Hyundai Kona Electric 2021 Overview (engelsk)”
Hyundai KONA Hybrid
Fra 249.995 kr.

Kør 20 km/l i den nye KONA Hybrid.
Det nyeste medlem i KONA-familien gør det muligt at køre langt på en liter benzin helt uden at skulle oplade et batteri eller ændre dine kørevaner. Den nye KONA hybrid er nemlig udstyret med både en forbrændingsmotor og en elektrisk motor, som tilsammen reducerer dit brændstofforbrug og CO2-udslip under kørsel. Klik på billedet for at se fuld beskrivelse på Hyundai’s hjemmeside.

Prislisten på Hyundai KONA Hybrid
FDM’s test af Hyundai KONA
Hybrid Videoen “Testdrive Hyundai KONA”
Hyundai KONA Limited Edition S
Fra 224.995 kr.

Inkl. udstyr til en værdi af 64.000 kr.
KONA Limited Edition S er modellen til dig, som gerne vil have lidt mere. Fyldt med ekstra meget udstyr og smarte designdetaljer i ægte SUV-stil. Den smidige 1.0 T-GDi-motor med 120 hk giver dig kraft og overskud i hverdagen. Og så er 5 års fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning heller ikke at kimse ad. Klik på billedet for at se fuld beskrivelse på Hyundai’s hjemmeside.

Prislisten på Hyundai KONA Limited Edition
FDM’s test af Hyundai KONA
Videoen “Testdrive Hyundai KONA”

Andre aktuelle kampagner

Spørg i Messenger