Ny Citroën C5 Aircross | Frimann Biler

NY CITROËN C5 AIRCROSS SUV
Design – Sikkerhed – Komfort

Den nye Citroën C5 Aircross er en 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Derudover har designerne fokuseret på sikkerheden og den legendariske Citroën komfort.

Den nye C5 Aircross SUV kan fås med Puretech benzinmotorer eller BlueHDi dieselmotorer med 130hk eller 180hk og 6-trins manuel gearkasse eller 8-trins automatgearkasse.

CITROËN C5 AIRCROSS FÅS FRA 254.990 KR.
SE KONFIGURATIONERNE OG TILBUDENE PÅ CITROEN.DK

DESIGN

Citroën C5 Aircross skiller sig ud fra konkurrenterne og frisker SUV-segmentet op med sin store og imponerende front, en høj motorhjelm, stærke grafiske komponenter som Airbump® med farvet indsats, store hjul på 720 mm i diameter, frihøjde på 230 mm, beskyttelser nederst på karrosseriet, hjulkasser samt stylede og to-farvede tagbøjler.

Den er endvidere forsynet med et stort panoramaglastag. Taget, som med et ubrudt rudebælte hele vejen rundt og en forkromet signatur med form som et “C”, syner flydende, og signalerer plads og rummelighed.

Klik på prikkerne nederst i billedet for at se flere.

SIKKERHED

Citroën C5 Aircross er pakket med sikkerhedsudstyr:
Active Safety Brake, Post-collision Safety Brake, Aktivt blindvinkelsystem, Aktiv vejstribealarm, Aktiv fartpilot med Stop&Go, Advarsel om kollisionsrisiko, Coffee Break Alert, Uopmærksomhedsalarm til fører, Skiltegenkendelse med hastighedsanbefaling, Highway Driver Assist og Automatisk skift mellem nær- og fjernlys.

Klik på prikkerne nederst i billedet for at se flere.

KOMFORT

Denne SUV er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment. Med Best in Class bagagerumsvolumen fra 580 liter til 720 liter – afhængigt af om sæderne er kørt frem. Den er omfattet af Citroën Advanced Comfort-programmet med store nyheder som fx. Progressiv Hydraulisk Stop-affjedring®, sæder med Advanced Comfort samt 3 separate multifunktionelle bagsæder.

Klik på prikkerne nederst i billedet for at se flere.

Se en dansksproget test af Citroën C5 Aircross.

Citröen C5 Aircross er finalist i Car of the Year 2019

Den europæiske jury har ud af 38 deltagende biler stemt 7 biler i finalen i konkurrencen om at blive kåret som årets bil i Europa 2019. Citroën kan for 3. år i træk glædes over at have en model med i kapløbet om den flotte titel. Traditionen tro overrækkes det fine trofæ i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve den 4. marts 2019.

Store dele af den europæiske jury har tidligere i år tilbragt en uge i det nordjyske for at testkøre og sammenligne dette års felt af nye biler – netop for først og fremmest at stemme 7 biler ind i finalen.

Her var den nye C5 Aircross også meget eksklusivt repræsenteret. Den nye SUV, der er en liga for sig selv, når det gælder komfort og indvendig plads især på grund af 3 individuelle og fleksible bagsæder, det nyudviklede affjedringssystem Progressive Hydraulic Cushions® og de lækre sæder Advanced Comfort seats, gjorde også et meget positivt indtryk på de mange journalister i det nordjyske miljø.

Citroëns nye C4 Cactus var den første bil i Europa udstyret med Progressive Hydraulic Cushions, som var med til at gøre at den vandt komfortprisen til Car of the Year award 2018. Derfor er det videreudviklet og overført til C5 Aircross.

SIDSTE NYT 4. MARTS 2019 KL. 16:07.

Jaguar I-Pace blev Årets Bil 2019.

Bestil en prøvetur. Ring eller send formularen.

Ring til Citroën Frimann Biler på 5485 2811 (Nykøbing) eller  5478 3100 (Maribo). Eller send formularen herunder. Vores salgsafdeling har åbent mandag-fredag kl. 9-17 og lørdag kl. 9-15.

Bestil prøvetur i Citroën personbil

1. Velkommen. Hvilken Citroën vil du prøvekøre?

2. Hvor og hvornår vil du prøvekøre?

3. Hvem er du?

Sender

Bestil en prøvetur. Ring eller send formularen.

Vores salgsafdelinger har åbent mandag-fredag kl. 9-17 og lørdag kl. 9-15.

Nykøbing F. Ring til CITROËN Nykøbing 5485 2811 CITROËN Maribo 5478 3100 Vi har åbent mandag-fredag kl. 9-17 og lørdag kl. 9-15.

Bestil prøvetur i Citroën personbil

1. Velkommen. Hvilken Citroën vil du prøvekøre?

2. Hvor og hvornår vil du prøvekøre?

3. Hvem er du?

Sender