Hjulskifte og opbevaring for kun 500 kr.!

Book tid til hjulskifte før alle de andre 

Sommerdæk har betydning for din sikkerhed, din økonomi og den bæredygtige agenda, så det er bare med at komme først i køen til hjulskifte! 

Når temperaturen er over 7°C, bør du få sommerdæk på bilen. De sikrer bilen et godt vejgreb på både våde og tørre veje og giver dig en kortere bremselængde, så du kan komme sikkert rundt. Får du ikke skiftet til sommerdæk, har det altså en betydning for både din og andres sikkerhed i trafikken. Oveni er det både dyrere på kort og længere sigt, at køre rundt med vinterdæk på den lune asfalt. Vinterdæk har nemlig en blødere gummiblanding, som giver mere modstand på vejene, samtidig med at de slides hurtigere i varmen. Skifter du til sommerdæk, opnår du altså både en bedre brændstofydelse og dine vinterdæks levetid forlænges.

Giv os 30 minutter til dit hjulskifte, så kvitterer vi med en sommerklar bil!

Book hjulskifte lørdag 22. april

Vi holder holder vi ekstra åbent på værksted til hjulskifte og morgenbrød 🥐☕️
Så hvis du booker tid online, sætter vi kaffen over...

Begge lørdage er der 50% på 1. måned Easy Car Wash abonnement til alle, som får skiftet dæk.
Vi har 2 x vaskehal i Nyk. F. 

Book hjulskifte lørdag 22. april

Vi holder holder vi ekstra åbent på værksted til hjulskifte og morgenbrød 🥐☕️
Så hvis du booker tid online, sætter vi kaffen over...

Begge lørdage er der 50% på 1. måned Easy Car Wash abonnement til alle, som får skiftet dæk.
Vi har 2 x vaskehal i Nyk. F. 


100% prismatch på dine nye dæk

Hos os matcher vi værkstedsprisen på dine nye dæk af samme mærke, mønster og hastighedsindeks indenfor en radius af 40 km. Bestil dine nye dæk online, eller kom forbi og lad os hjælpe dig med valg af mærke og størrelse.
Vores priser omfatter moms, montering, afbalancering, miljøomkostninger og nye standardventiler. 

Ligesom med vinterdæk, er der på sommerdæk også en grænse for slid. FDM anbefaler et dækmønster på minimum 3 mm. Lovkravet er minimum 1,6 mm. i DK, men planlægger du at køre uden for DK, skal du være opmærksom på, at reglerne omkring slid er skrappere i andre lande. Under alle omstændigheder bør du ikke lade dine dæk blive ældre end 10 år, da dækkets gummiblanding ændre karakter, og dækket dermed mister nogle af sine oprindelige egenskaber med alderen. På siden af dit dæk kan du aflæse hvilket år, dækket er fra. Du finder fire cifre. De første to tal angiver måned, og de næste to viser året. 

Køb sommerhjul med 100% prismatch hos Frimann Biler

Slip for de tunge løft!

Gør som de fleste af vores kunder og få opbevaret dine hjul hos os - så sparer du tid og tunge løft. Hvert forår og efterår minder vi dig om, når det er tid til hjulskifte, og vi registrerer nedslidning af dit dækmønster, så vi i god tid kan give dig besked, hvis det er ved at være tid til nye dæk.
Du kan vælge opbevaring af hjul, når du booker hjulskifte. Glemte du det, kan du gøre det HER.

 Andre aktuelle kampagner

Spørg os