Hvornår bør du skifte til sommerhjul?

Book tid til sommerhjul før den varme sæson😎 

Når temperaturen er over 7°C, bør bilen køre med sommerhjul, da de giver et godt vejgreb på både våde og tørre veje. Sommerhjul har specialdesignede trådmønster og gummiblanding, der giver din bil høj stabilitet i sving og optimal brændstofydelse ved varmere temperaturer. 

Vi bruger 30 minutter på dit hjulskift. Imens kan du nyde en kop kaffe eller te i et af vores loungeområder.

Hjulskifte lørdag x 2 - d. 2/4 og 23/4

Chokolade croissanter og kaffe til de morgenfriske begge lørdage 🥐☕️

Den 2/4 og den 23/4 holder vi hjulskifte-åbent på værkstederne, og her serverer vi lidt lækkert til de morgenfriske. Så hvis du booker tid online, sætter vi kaffen over....  

Begge lørdage er der 50% på 1. måned Easy Car Wash abonnement til alle, som får skiftet dæk.

Vores vaskehal ligger i Nyk. F. 


100% prismatch på dine nye dæk

Ligesom med vinterdæk, er der på sommerdæk også en grænse for slid. FDM anbefaler et dækmønster på minimum 3 mm. Lovkravet er minimum 1,6 mm. i DK, men planlægger du at køre uden for DK, skal du være opmærksom på, at reglerne omkring slid er skrappere i andre lande. Under alle omstændigheder bør du ikke lade dine dæk blive ældre end 10 år, da dækkets gummiblanding ændre karakter, og dækket dermed mister nogle af sine oprindelige egenskaber med alderen. På siden af dit dæk kan du aflæse hvilket år, dækket er fra. Du finder fire cifre. De første to tal angiver måned, og de næste to viser året. 

Hos os matcher vi værkstedsprisen på dine nye dæk af samme mærke, mønster og hastighedsindeks indenfor en radius af 40 km.

Vores priser omfatter moms, montering, afbalancering, miljøomkostninger og nye standardventiler. 

Er du i tvivl om dækstørrelse og valg af mærke, er du velkommen til at besøge os. Så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig. Du kan også bestille dine nye dæk allerede nu på dækshoppen. 

Vi opbevarer dine hjul

Udover hjulskift tilbyder vi dig også at opbevare dine hjul på vores dækhotel. Hvert forår og efterår minder vi dig om, at det er tid til at skifte hjul, og vi registrerer nedslidning af dit dækmønster, så vi i god tid kan give dig besked, hvis det er ved at være tid til nye dæk. Opbevarer du dine hjul hos os, slipper du dermed for en masse besvær. 

 Andre aktuelle kampagner

Spørg os