Nu er det tid til vinterhjul

Hvornår bør du skifte til vinterhjul?

Svaret er allerede ved 7 plusgrader. Det glemmer mange, men vinterdæk sikrer dig det bedste vejgreb fra 7 grader og nedefter. Derudover undgår du risikoen for akvaplaning på de våde veje her i løbet af efteråret. Med vinterdæk opnår du en bremselængde, der er markant bedre end almindelige dæk i vinterføre. Ofte vil de almindelige dæk bruge en til to gange så lang bremselængde som vinterdæk.

Så hvis du vil køre sikkert, kan du booke tid til hjulskift online allerede nu, og undgå ventetiden.  

Det tager 30 min. at foretage hjulskiftet.

100% prismatch på dine nye dæk

Hos os matcher vi værkstedsprisen på dine nye dæk af samme mærke, mønster og hastighedsindeks indenfor en radius af 40 km. Vores priser omfatter moms, montering, afbalancering, miljøomkostninger og nye standardventiler. 

Er du i tvivl om dækstørrelse og valg af mærke, er du velkommen til at besøge os. Så vil vi gøre vores bedste for at vejlede dig. Du kan også bestille dine nye dæk allerede nu på dækshoppen. 

Prismach på vinterdæk

Samlet tilbudspakke
til en skarp pris!

Gælder til 31. december 2021
Dette efterår kan du bestille en samlet efterårspakke, som inkluderer hjulskift, hjulopbevaring og nye gummimåtter til din bil for 900,- i alt. 
Så er din bil ordentlig klædt på til vinter..... 


Opbevaring af dine hjul

Udover hjulskift tilbyder vi dig også at opbevare dine hjul på vores dækhotel. Hvert forår og efterår minder vi dig om, at det er tid til at skifte hjul, og vi registrerer nedslidning af dit dækmønster, så vi i god tid kan give dig besked, hvis det er ved at være tid til nye dæk. Opbevarer du dine hjul hos os, slipper du dermed for en masse besvær. 

 


Guide -sådan tjekker du slid på dine vinterdæk

2 ting du selv kan holde øje med...

For at færdes sikkert på vejene, skal dine vinterdæk være i god form. Opbevarer du dine dæk hjemme, giver vi dig her en guide, du kan bruge, når du tjekker om dine dæk er nedslidte og dermed udtjente. Er dækkene nedslidte, kan du bestille nye dæk med det samme online. 

1

På siden af dit dæk kan du aflæse hvilket år, dækket er fra. Du finder fire cifre som i eksemplet på billedet. De første to tal angiver måned, og de næste to viser året. Er dit dæk 5 år gammelt eller ældre endnu, er der risiko for gummiet er porøst eller mørnet, og dit dæk kan være udtjent. 

2

I dækmønstret findes der slidindikatorer, som vist på billedet. De indikerer et slid på 1,6 mm. I DK er dette minimum for slid på dæk. Alligevel tilrådes alle bilister at skifte til nye dæk allerede ved 3 mm. nedslidning. Skal du køre på vinterferie, bør du være opmærksom på, at der i nogle af de omkringliggende lande tilrådes 4 mm. 


Andre aktuelle kampagner

Spørg i Messenger