Yaris Cross - ny SUV fra Toyota

Fra mini-bil til kompakt SUV hybrid med god indstigning
og automatgearets afslappende fordel. 

Her får du en bil, som er vokset i højde, bredde og længde,
og det betyder større bagagerum med plads til hele 397 liter.  

Yaris Cross - en ægte hybridbil med et flot forbrugstal på 23,3 km pr. liter. Dette er testet og bekræftet af FDM (se testen her).  Udover et lavt brændstof forbrug, byder Yaris Cross også på fantastiske køreegenskaber.  Her er kredset om køreoplevelsen, når du glidende og støjsvag bevæger dig gennem byen i et lækkert og gennemtænkt design af en SUV. 

 

Kåret til årets bedste bybil!

Drømmer du om at opleve duften af ny bil og køreglæde? 
 
Flere kunder har allerede bestilt den nye Yaris Cross, og er du nysgerrig på, hvorfor denne bil får så meget opmærksomhed i medierne, har du muligheden for at booke en prøvetur. 


Hybridteknologi

Yaris Cross får du med Toyotas nyeste, fjerde generation hybridteknologi med samme brændstofeffektive tre-cylindrede 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter, som vi kender fra den nye Yaris. Forskningsstudier med netop den nye Yaris viser, at over halvdelen af tiden bag rattet foregår helt elektrisk med slukket benzinmotor. I FDM's test af Yaris Cross oplever de at benzinmotoren er slukket i en tredjedel af køretiden, og det er forklaringen på bilens lave brændstof forbrug. Foreløbige test af Yaris Cross viser, at vi kan forvente en gennemsnitlig CO2-udledning ved blandet kørsel på omkring 101 g/km. Du får altså her en CO2-venlig hybridbil, uden at skulle tænke på opladning. 

Læs mere om UDSTYR & SPECIFIKATIONER
Se også FDMs anmeldelse af Yaris Cross 2021


Vi advarer mod prøveture ...

Medmindre du er parat til at skifte bil ... for det bliver ikke let at komme tilbage til din nuværende bil efter en prøvetur i den nye Yaris Cross.

Vil du prøvekøre alligevel?
Så klik på knappen.Andre aktuelle kampagner

Spørg os