Vi gør det trygt at købe brugt

Vi ved alle, at en ny bil taber mange tusinde kroner, når den kører ud over kantstenen fra forhandleren. Derfor skal man beholde den i nogle år for at fordele tabet.
Men det betyder også, at du kan spare mange penge, hvis du køber en brugt bil med få år på bagen.

Og lige nu gør vi det endnu mere trygt at købe brugt bil. I maj og juni lægger vi 6 måneder oveni den normale brugtvognsgaranti ... det betyder, at du får 12 måneders garanti eller mere på din nye, brugte bil. Og vi har mere end 100 gode, brugte at vælge imellem på vores adresser på Energivej i Nykøbing og i Maribo.
Klik herunder for at se, om vi har en brugt bil, der kan friste dig.

Kom og se på ny bil og gode tilbud i Nykøbing og Maribo
6.-7. marts kl. 10-16
13.-14. marts kl. 10-16
20.-21. marts kl. 10-16
... eller alle hverdage kl. 9-17.

Landsdelens største udvalg

Mere end 100 nyere brugte biler i Nykøbing og Maribo I vores fire afdelinger på Lolland-Falster tager vi mange nyere, brugte biler i bytte, når vi leverer nye biler til vores kunder. Det gælder både de fire mærker, som vi selv forhandler, Toyota, Citroën, Hyundai og Opel, men vi har også andre mærker.

Vi har som regel mere end 100 gode, nyere, brugte biler i Nykøbing F. og Maribo, som du kan vælge imellem ... der er alle prisklasser og størrelser. De fleste er kun nogle få år gamle, men hvis vi får en velplejet ældre bil ind, som vi kan stå inde for, vil du kunne blive godt kørende for nogle få tusinde kroner.

Garanti & tryghed

Fuld tryghed med vores brugte biler Der er kun én grund til, at vi tør give dig 6 måneders 100% garanti og 24 måneders reklamationsret, når vi sælger dig en brugt bil ... og det er, at vi gennemgår alle bilerne med en tættekam og sørger for, at de er fuldstændig i orden.

100% garanti i 6 måneder betyder, at vi udbedrer enhver fejl på bilen uden omkostning for dig i de første 6 måneder. I de følgende 18 måneder - op til du har haft bilen i 2 år - afløses garantien af en reklamationsret, hvor vi udbedrer fejl, hvis du kan sandsynliggøre, at bilen havde fejlen, da vi leverede den til dig.

Men du kan også tegne en serviceaftale med os, så reparerer vi uden omkostning for dig, så længe aftalen løber ... og vi laver gerne aftaler helt op til din bil er 8 år gammel.

Konkurrencedygtig og tryg finansiering

Vi gør det muligt for dig at finansiere din brugte bil med en fast, lav rente på lånet. Vi kan tilbyde dig andre, lidt billigere finansieringsmuligheder, men når du vælger fast rente ved du, hvad du har at holde dig til rent økonomisk.

Mere om finansiering.

Tip-top klargøring. Serviceret indenfor seneste 6 måneder.

Vi har kunder, som ser deres tidligere bil sat til salg hos os ... nogle gange tror de nærmest ikke deres egne øjne, fordi den er blevet så flot. Men det er altså sådan, vi klargør vores brugte biler, før de bliver sat til salg.

Først bliver de gennemgået teknisk, og alle kritiske dele bliver tjekket og skiftet om nødvendigt, så vi er 120% sikre på, at bilen er fuldt funktionsdygtig og sikkerhedsmæssigt i orden. Dernæst kaster bilpleje eksperterne sig over bilen, og den bliver rengjort, imprægneret og renset/poleret efter alle kunstens regler, så den i de fleste tilfælde står som en næsten ny bil.

Dertil kommer, at vi altid giver vores brugte biler et service eftersyn, medmindre det lige er sket. Du kan regne med, at din nye brugte bil er serviceret som minimum indenfor de seneste 6 måneder.


Andre aktuelle kampagner

Køb bil online