Forside Opel Frimann Biler

Skal din næste bil være en Opel?

Opel Astra

Seneste generation af Opel Astra er her! 

Her bliver du mødt af sporty design, avanceret teknologi og tysk kvalitet på højeste niveau. Opel Astra er skarpere end nogensinde og gør sig godt i komfort og udstyr, der tåler enhver sammenligning.

Hvad fremhæver vi ved designet?

Særligt opsigtsvækkende er den helt nye Vizor signaturfront med det sorte tværgående bånd, som fremhæver bilens bredde og indrammer det vingeformede LED-kørelys. 

Opel Astra hos Frimann Biler

Top op på brugervenlighed

I den nyeste Astra er der stort fokus på komfort og ergonomi, og derfor er de velkendte og multijustérbare AGR-certificerede forsæder standard på alle udstyrsniveauer. Opel arbejder sammen med den anerkendte tyske organisation af kiropraktorer og fysioterapeuter, AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), som godkender sæder, der lever op til deres høje standarder.  Så både på lange og korte distancer er du sikret fantastisk siddekomfort.

Du får digitale Pure Panel cockpit, med to skærme på 10”,  og et panel, som indeholder adgang til alle bilens funktioner. Kom ind forbi og lad os gennemgå alle bilens funktioner, så du kender summen af de ting, der vil gøre din hverdag nemmere!

Opel 12 Mdr. Smart Leasing hos Frimann Biler

Kender du til 12 mdr. SMART LEASING?

Hvad er dit behov nu og her? Hvis du er i tvivl, så klik videre og se om Opels SMART LEASING er noget for dig. 

Pst... fik vi nævnt der er omgående levering 

Kom ind og oplev modellerne, og tag gerne familien med, så I er sikre på at vælge en bil, der matcher jeres behov. Er I blot nysgerrige på udvalget, priser og finansiering, så står vi klar til at give jer den bedste rådgivning. 

Kender du vores ALL-INCLUSIVE serviceaftale? Det er et tilbud til dig, der har drøn på i hverdagen, og ikke ønsker dyre overraskelser, hvis din bil pludselig ikke opfører sig, som den plejer. Du kan blive klogere på, hvad vi tilbyder dig for en fast månedlig ydelse ved at klikke dig videre...

Opel Astra Frimann Biler

Vores værksteder har lørdagsåbent første weekend i måneden

Værkstedskonto hos Frimann Biler med 0 kr. i udbetaling, renter og gebyr

Aktuelle kampagner

Spørg os