Du finder de nyeste modeller, priser og kampagner hos
Opel i Nykøbing F. og Maribo

Skal din næste bil være en Opel?

Opel privatleasing hos Frimann Biler

Opel privatleasing

Hvordan kommer du i gang?

Det er slet ikke så besværligt, og der er mange fordele..
Du vælger den ønskede bil, fastsætter dit årlige kørselsforbrug og betaler en udbetaling. Herefter betaler du en fast månedlig ydelse for bilen, mens den er din. Når leasingperioden er ovre, afleverer du bilen tilbage os.
Med privatleasing undgår du et evt. værditab samt besværet med at sælge en brugt bil.

Er privatleasing helt nyt for dig, kan det være rart at vide, hvad du skal have styr på. Her forsøger vi at svare på de tre vigtigste spørgsmål. - Måske får du ikke alle dine spørgsmål besvaret, i så fald står vi klar med personlig rådgivning hos Frimann Biler, hvor du også kan prøve din måske kommende bil. 

 • Hvis du har været bilejer før, kan det være nemmere at beregne, hvad du plejer at køre årligt. I din leasingkontrakt vil der altid være angivet information om, hvor mange kilometer du må køre. Leaser du en Opel hos os, vælger du en af kilometerpakkerne fra 10.000 - 25.000 km/år. Hvis dit kørselsbehov ændrer sig i din leasingperiode, skal du huske at tage fat i os.  

 • Når du har valgt din leasingperiode og udbetaling kender du din månedlige leasingydelse. Derudover betaler du et afleveringsgebyr, når du returnerer bilen.

  Din udbetaling og månedlige ydelse er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger.

  Hos Frimann biler, er serviceaftale altid inkluderet. Det betyder at du undgår overraskelser og kun betaler din faste leasingydelse hver måned.  

  Leasingaftalen er ekskl. forsikring, brændstof, grøn ejerafgift og Kaskoforsikring.

 • Du slipper for en del bekymringer..

  Du har mindre kapital bundet i bilen end ved et bilkøb.

  Du kender din månedlige udgift og med serviceaftale hos Frimann Biler, skal ikke tænke på, hvad det vil koste dig, hvis bilen pludselig skal repareres.

  Du skal heller ikke bekymre dig om udgifter til serviceeftersyn.

  Det samme gælder værditabet, da du blot leverer bilen tilbage efter leasingperioden.

Køb Corsa Elbil hos Frimann Biler

Elbil - noget for dig?

Det spørgsmål er der efterhånden mange af vores kunder, der stiller sig selv. Både elbilers rækkevidde og mulighederne for at lade er forbedret de seneste år, og det betyder at flere i dag kan matche deres kørselsbehov med en elbil. 

Springet til en elbil kan virke stort, men det er ikke uoverskueligt, og vi er klar til at hjælpe dig godt ud på vejen..
Du skal til at sætte dig ind i nogle nye funktioner og nye vaner. Men de fleste af vores kunder vænner sig hurtigt til at køre på el, og mange kan slet ikke forestille sig andet end el, når de først har mærket kørekomforten.

Hvad skal du overveje?

 • Vi kan rådgive dig om valg af boks og ladestander, men det er også en god idé at undersøge muligheden for at lade i nærheden af din arbejdsplads.

 • Vi kigger på dit kørselsmønster sammen med dig for at beregne dit reelle behov, og deler andre kunders kreative løsninger, når det gælder køreferie eller turene på lossepladsen..

 • Rækkevidde er vigtig, men det er ladehastigheden også. Dvs. den tid, det tager at fylde strøm på bilens batteri. Hvis du pendler, er det oplagt at bruge offentlige hurtig- og lynladere undervejs. Bor og arbejder du i samme by, er ladehastigheden måske ikke det vigtigste parameter, men derimod valget af ladeboks hjemme. 

 • Du skal vide hvor ladestikket sidder og hvor kablerne ligger. Du skal også vide hvordan skærmmenuerne virker og hvilke køreprogrammer bilen har, og hvis elbilen har tilknyttet en app på mobilen, gennemgår vi funktionerne med dig. Vi opfordrer dig altid til at tage prøvetur, hvor du både når at køre i by, på landevej og motorvej, fordi det er vigtigt at se, hvordan din kørestil påvirker forbruget og rækkervidden. 


Opel Astra

Opel Astra - seneste generation 

Her bliver du mødt af sporty design, avanceret teknologi og tysk kvalitet på højeste niveau. Opel Astra er skarpere end nogensinde og gør sig godt i komfort og udstyr, der tåler enhver sammenligning.

Hvad fremhæver vi ved designet?

Særligt opsigtsvækkende er den helt nye Vizor signaturfront med det sorte tværgående bånd, som fremhæver bilens bredde og indrammer det vingeformede LED-kørelys. 

Opel Astra hos Frimann Biler

Top op på brugervenlighed

I den nyeste Astra er der stort fokus på komfort og ergonomi, og derfor er de velkendte og multijustérbare AGR-certificerede forsæder standard på alle udstyrsniveauer. Opel arbejder sammen med den anerkendte tyske organisation af kiropraktorer og fysioterapeuter, AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.), som godkender sæder, der lever op til deres høje standarder.  Så både på lange og korte distancer er du sikret fantastisk siddekomfort.

Du får digitale Pure Panel cockpit, med to skærme på 10”,  og et panel, som indeholder adgang til alle bilens funktioner. Kom ind forbi og lad os gennemgå alle bilens funktioner, så du kender summen af de ting, der vil gøre din hverdag nemmere!

Undgå dyre overraskelser

Kom ind og oplev modellerne, og tag gerne familien med, så I er sikre på at vælge en bil, der matcher jeres behov. Er I blot nysgerrige på udvalget, priser og finansiering, så står vi klar til at give jer den bedste rådgivning. 

Kender du vores ALL-INCLUSIVE serviceaftale? Det er et tilbud til dig, der har drøn på i hverdagen, og ikke ønsker dyre overraskelser, hvis din bil pludselig ikke opfører sig, som den plejer. Du kan blive klogere på, hvad vi tilbyder dig for en fast månedlig ydelse ved at klikke dig videre...

Opel Astra Frimann Biler

Aktuelle kampagner

Åbningstider:

Salg  
Mandag - fredag 9:00 - 17:00
Lørdag 9:00 - 15:00
Søndag Lukket
Værksted  
Mandag - torsdag 7:30 - 17:00
Fredag 7:30 - 16:00
1. Lørdag i md. 8:00 - 14:00
Søndag Lukket

Vores værksteder har lørdagsåbent første weekend i måneden

Spørg os