Toyota
bZ4X Electric

Få Toyota batteritryghed
Batterigaranti

Garanteret batterikapacitet på mindst 70% i op til 8 år/160.000 km., hvad der kommer først.

  • Tiltroen til teknologien er stor hos Toyota. Derfor lover Toyota, at batteriet i bZ4X efter op til 10 års brug eller hele 1 mio. km's kørsel – alt efter, hvad der kommer først – som minimum stadig har 70 procent af sin oprindelige kapacitet til rådighed.

    Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om større kapacitetstab i batteriet og dermed heller ikke frygte en mærkbar lavere rækkevidde med tiden.

    Det eneste krav for at sikre sig Toyotas batteritryghed på bZ4X er, at du overholder bilens service hos et autoriseret Toyota-værksted og får dette udført efter forskrifterne. Ved hvert service får du samtidig automatisk foretaget et batteri helbredstjek, og det helt uden meromkostninger.

Garanteret tilbagekøbspris

Du får ekstra tryghed, når du køber din bZ4X. Vi tilbyder, at købe din bil tilbage

  • efter 60 måneder. Så har du ro i maven, når du ruller ud herfra i din nye bZ4X.

    Hvis du finansierer din Toyota-personbil gennem Toyota Financial Services med et låneprodukt, hvor du lægger mindst 20% i udbetaling, tilbyder Toyota Financial Services at købe bilen tilbage efter 60 måneder. Tilbuddet om tilbagekøb er en del af Toyotas vision om at tilbyde fleksible og sikre løsninger, uanset hvordan markedet udvikler sig, og er helt frivilligt. Det gælder fra den 60. måned efter levering og frem til lånets udløb. Toyota Financial Services skal informeres om ønsket om tilbagekøb inden udløbet af de 60 måneder.

Serviceaftale og Garanti

3-års serviceaftale med i prisen og op til 10 år serviceaktiveret garanti

  • Toyota Relax - Nyd op til 10 års serviceaktiveret garanti. Du får automatisk 12 måneders garanti hver gang bilen sendes til service hos os, forudsat at bilen ikke er fyldt 10 år eller har kørt 1.000.000 km – afhængig af hvad der kommer først.


Toyota bZ4X
Elektrisk hele vejen

Toyotas velkendte kvalitet er din garant for batteriets pålidelighed!

Toyota bZ4X er ikke bare en bil, det er en investering i fremtiden. Med dens avancerede teknologi, omfattende garanti og rummelige design er bZ4X det perfekte valg for dig, der ønsker at køre på el uden at gå på kompromis med komfort eller ydeevne.
Den rummelige kabine giver masser af plads til hele familien, og komforten er i top med luksuriøse materialer og avanceret teknologi.

Gør fremtiden til virkelighed med Toyota bZ4X. - Elbilers rækkevidde kan påvirkes af temperatur, vejrforhold, foropvarmning af kabine via MyT, kørestil etc.- Vi guider dig til at få det optimale ud af din fremtidige elbil.

WLTP FORBRUGSTAL

Rækkevidde bl. kørsel

461 - 436 km

Strømforbrug
14.7 kWh/100km
Batteri kapacitet Netto

64 kWh

Batteri kapacitet Netto

64 kWh

Hvad er WLTP?

  • WLTP-rækkevidden som er angivet herover er beregnet til at sammenligne forskellige bilmodeller på tværs af bilmærker. Værdien sammenligner alene rækkevidde og forbrug med andre biler, der er blevet testet efter præcist samme metode. Værdien vil muligvis ikke afspejle den reelle rækkevidde og forbrug under kørsel. Ekstraudstyr, tilbehør, køremåde og -forhold samt den omgivende temperatur er nogle af de faktorer som vil påvirke de officielle WLTP-værdier i større eller mindre grad. WLTP-rækkevidden nævnt herover er et udtryk for de laveste og højeste værdier i modelprogrammet. Alle biler testes iht. World Harmonised Light Vehicle Procedure (WLTP)

Book din prøvetur her

Spørg os