Spar op til 30.000 på Toyota Markedsdage

Toyota Markedsdage

SPAR OP TIL 30.000 KR.

18. september - 8. oktober 2023


Kom forbi din lokale forhandler til Toyota Markedsdage, og gør en ekstra god handel. Lige nu kan du spare op til 30.000 kr. på udvalgte Toyota-modeller. Er du til den smarte Aygo X, den populære Yaris Cross eller den rummelige RAV4 Plug-in Hybrid? Udvalget er stort på efterårets markedsdage hos Toyota.

Se de samlede Toyota Markedsdage-tilbud herunder, og klik dig videre til kampagnerne.

Spar 8.000 kr. på Aygo X Active

Leder du efter en smart og nem bybil, er Aygo X et godt bud. Aygo X er nok byens smarteste mini-crossover. Og lige nu kan du spare 8.000 kr. på din helt nye Aygo X Active.

Spar op til 15.000 kr. på Yaris

Yaris er blandt de sikreste biler i sin klasse. Den er sjov at køre i og kommer med overraskende meget udstyr. Du kan vælge mellem benzin- eller hybridvarianten.

 

Spar op til 20.000 kr. på Yaris Cross Hybrid

Yaris Cross er kåret til verdens bedste bybil. Her kombineres det smarte ved en lille bil med alt det praktiske fra en stor bil. Du sidder højt i Yaris Cross og har det gode udsyn, du normalt får i en større SUV.

Spar 26.000 kr. på Corolla Hybrid Hatchback

Corolla er en klassiker fra Toyota. Her får du en bil i et dynamisk og sofistikeret design. Corolla er en kompakt hatchback, som kører godt i by og på land.

Spar 20.000 kr. på Corolla Hybrid Touring Sports

Er du bare vild med Corolla, men søger en større model? Så er den rummelige familiebil, Corolla Touring Sports, lige noget for dig. Her er godt med plads til både hverdag og fritid.

Spar op til 30.000 kr. på Toyota C-HR

Toyota C-HR er en crossover, som tilbyder højt udsyn, den nyeste hybridteknologi og et helt unikt design. Bilen kører super godt på vejene, og er til dig, der søger noget ud over det sædvanlige.

Spar 30.000 kr. på RAV4 Hybrid

RAV4 er en rummelig SUV med en flot profil og kraftig fremtoning. Interiøret er moderne med gennemtænkte teknologier. RAV4 er en overlegen SUV, som i sikker stil tager dig med på vejen.

Spar 30.000 kr. på RAV4 Plug-in Hybrid

Denne SUV har alle de samme, gode egenskaber fra RAV4 Hybrid og lidt til. Her har du mulighed for at køre på benzin, hybridsystemet og el. Du får en kombination af vores til dato mest kraftfulde hybridteknologi og en enestående EV-kapacitet.

Andre aktuelle kampagner

Spørg os