4-hjuls udmåling … QuickCheck uden beregning

Det er vigtigt, at din bils hjul har den korrekte retning og hældning … det er afgørende for køreegenskaber, bremseevne, dækslid og brændstof økonomi. Vi kontrollerer dine hjul uden beregning i forbindelse med service eftersyn.

Vi har investeret i et voldsomt apparat … en Hunter HawkEye Elite Wheel Aligner. Den er installeret hos Toyota Frimann Biler på Energivej 2 i Nykøbing F., og den har en funktion, der kaldes QuickCheck. På ganske få minutter afslører dette tjek, om dine hjul er korrekt indstillede. I forbindelse med QuickCheck’et udfører vi følgende procedurer:

  • Kontrol af undervogn og hjulvinkler
  • Dæktryk og dækmønstre
  • Batteritjek

Hvis tjekket viser, at der er en fejl i hjul indstillingerne, kan vi justere dem tilbage til indstillingerne fra, da bilen var ny. I enkelte tilfælde kan det kræve en reservedel.

Kom bare forbi

Du kan bare komme forbi det Frimann værksted i Nykøbing, som du plejer at benytte dig af. Så får de din bil tjekket, mens du kigger lidt blade og drikker en kop kaffe. Vi kan også udføre hjuljustering i Maribo, men det gratis QuickCheck kan kun foretages i Nykøbing. Hjuljustering i Maribo kræver tidsbestilling på 5478 2900.

Spørg os