Hjulskift - sommer og vinter

Vi opbevarer dine sommer- og vinterhjul på vores dækhotel.
Hvert forår og efterår minder vi dig om, når det er tid til at skifte hjul.

Når vi afmonterer dine hjul, kontrollerer vi slidbanen og noterer den i vores database, så vi kan advare dig, når det er tid til nye dæk. Vores priser på kvalitetsdæk er de laveste på Lolland-Falster. Du betaler en fast pris for opbevaring og skift af hjul (p.t. 500 kr.), men det kan også være indregnet i din serviceaftale, hvis du har en sådan.

 

Dækhotel

Når dine dæk ikke fører dig rundt på vejene, kan de opbevares trygt og godt på vores dækhotel. Her passer vi godt på dem, så gummiet ikke ødelægges og dækkene holder længere. 

Du slipper for at bekymre dig om pladsmangel, ventetid ved hjulskift eller slid på dækmønstret – Vi registrerer dækkenes tilstand, og kontakter dig, når det er tid til at skifte hjulene eller erstatte dækkene med nogle nye. 

Med dækhotel hos Frimann Biler får du

Dækopbevaring og håndtering Tør og sikker opbevaring og håndtering af dine dæk, så gummiet ikke udsættes for fugt, og levetiden ikke forringes.

Kontrol af slidbane og mønsterdybde Vi kontrollerer dine dæks tilstand og du får besked, når det er tid til at erstatte de gamle dæk med nye.

Påmindelse ved sæsonskifte Når det er tid til hjulskift, sender vi dig en indkaldelse fra vores værksted, med direkte link til online booking. Vi sætter ekstra bemanding på til hjulskifte lørdage, så du kan undgå lange ventetider, når frosten eller foråret sætter ind.

Pris kun 600 kr./halvår inkl. hjulskifte

Dæk guide hos Frimann Biler

Har du brug for nye dæk?

Så tjek vores dækshop med konkurrencedygtige priser.
Vores priser er inklusiv
moms, afbalancering, miljøafgift, nye standardventiler og montering på din bil.

I dækshoppen tilbyder vi fire forskellige mærker: Michelin, Bridgestone, BFGOODRICH og Firestone. 

Hvornår skal du skifte til vinterhjul?

Generelt er det en god idé at skifte til vinterdæk, inden det bliver frostvejr. FDM råder til at skifte allerede fra 7 plusgrader. Man ved aldrig, hvornår frosten kommer, og derfor er det en god idé at skifte til vinterdæk i god tid. Når først frostvejret er begyndt, risikerer du kø på værkstedet, og derfor bliver du måske nødt til at køre uden vinterdæk i noget tid. Dette er ikke optimalt for din eller andres sikkerhed i trafikken. 

Find gode råd om dæk og bliv bedre til at vurdere, hvornår dine vinterdæk er slidt ned og bør skiftes. 

Hvornår skal du skifte til sommerhjul?

April et godt tidspunkt at gå fra vinterdæk til sommerdæk. Risikoen for sne- eller isglatteveje falder, og vejene bliver igen egnede til sommerdæk. Jo længere vi kommer ind i april, jo sikrere er det at skifte.

Spørg os