Skadesreparationer

Har du fået en skade på din bil? Følg denne vejledning …
 1. Aflevér bilen til Frimann Skadecenter
  Kør bilen eller få den transporteret til Frimann Skadecenter i Nykøbing F. (Energivej 2) eller Maribo (C.E. Christiansens Vej 45). Den kan placeres udenfor hegnet på alle tider af døgnet. Aflevér nøglen eller smid den i nøgleindkastet (Nykøbing: På bagsiden af Toyota salgsafdelingen. Maribo: Ved hovedindgangen).
 2. Kontakt dit sædvanlige Frimann værksted og få hjælp til skadesanmeldelse
  Kontakt det Frimann værksted, som normalt udfører service på din bil. Vi hjælper dig med at anmelde skaden til dit forsikringsselskab, så den diagnosticeres og takseres korrekt.
 3. Få lånebil
  Hvis din bil ikke kan køre, kan du få udleveret din lånebil med det samme, så du kan komme videre med din hverdag. Du har lånebilen, indtil din egen bil er repareret.

Det professionelle pladeværksted

Vi har landsdelens største pladeværksted. Det betyder, at vi har pladesmede og mekanikere, der er specielt uddannede til at reparere din bil, hvad enten det er en Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel. Pladeværkstedet kontrolleres løbende af Teknologisk Institut, og vi er miljø-certificerede.

Derudover har vi vores eget malerværksted, så din bil er vores ansvar, fra du afleverer den, til du får den tilbage så god som før skaden … eller bedre.

 • Din bil bringes mindst tilbage til den tilstand, som den havde før skaden.
 • Din bil repareres udelukkende med originale dele, såfremt dit forsikringsselskab tillader det. Tjek evt. med dit selskab.
 • Din bil repareres efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer eventuel restgaranti på bilen.
 • Din bils sikkerhedsniveau, deformationszoner og sensorer vil blive genetableret og kalibreret korrekt.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK