Værkstedskonto

Frimann tilbyder vores privatkunder en rente- og gebyrfri værkstedskonto, hvis du gerne vil fordele betalingen af værkstedsregningen over nogle måneder.

Selvom din værkstedsregning måske var ventet, så er den jo aldrig velkommen. Men der er slet ingen grund til at anstrenge budgettet, for vi tilbyder dig betaling over 10 eller 20 måneder … helt uden renter og gebyrer. Er regningen på 5.000 kr., så kan du vælge at betale 500 kr./måned i 10 måneder eller 250 kr./måned i 20 måneder … så enkelt er det.

Kontoen kan omfatte alle dine køb på værkstedet

Du kan bruge din Frimann Værkstedskonto til betaling af alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på vores værksteder – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer. Det betyder, at du kun skal betale kontantprisen på såvel obligatoriske services, uforudsete reparationer og alle former for ekstraudstyr – selvom du vælger at afdrage dit køb i rater.

Vi opretter kontoen på stedet

Gør opmærksom på, at du vil betale over en Frimann Værkstedskonto næste gang, du har din bil på værksted. Du skal udfylde en ansøgning, som vi behandler i løbet af 10 minutter. Selve afbetalingen håndteres af Nordea Finans via BetalingsService. Du skal kunne kreditgodkendes, og du har 14 dage til at fortryde aftalen. Det samlede engagement af forbrugslån i Nordea Finans kan maksimalt udgøre op til 40.000 kr. totalt inkl. 10.000 kr. i buffer.

HUSK: Kørekort, sygesikringskort og registreringsnummer og kontonummer i din bank.

Dine fordele … kort:

  • Du vælger selv, om du vil betale din regning over hhv. 10 eller 20 måneder
  • Ingen ekstra omkostninger – du betaler kun kontantprisen:
    0 kr. udbetaling, 0 kr. rente og 0 kr. gebyr.
  • Ingen binding – indfri din værkstedskonto når som helst uden omkostninger
  • Du bliver automatisk forhåndsgodkendt til et ekstrabeløb på 10.000 kr.
  • Det bliver lettere at håndtere eventuelle uforudsete biludgifter
Spørg os