Professionel bilpleje

Det er dejligt at komme på vejen i en fin, ren og velduftende bil. Men vedligeholdelse af din bil handler i høj grad også om at sikre dens værdi, så du får en god byttepris, når den skal skiftes.

Frimann tilbyder professionel bilpleje, som sikrer en effektiv vedligeholdelse og beskyttelse af din bil.
Gennem alle processerne anvendes udelukkende produkter og plejemidler af højeste kvalitet, der samtidigt er skånsomme overfor bilens materialer og miljøet.

Lang række af ind- og udvendige behandlinger

Vi tilbyder en række udvendige behandlinger. Udover almindelig vask af bilen tilbyder vi også håndvask af falser, kanter og fælge, som er svære at holde rene i det daglige. Desuden kan du få afrenset lakken gennem forskellige former for maskinpolering … bilens lak bliver næsten som ny.

Indvendig tilbyder vi vinduespolering, rengøring og opfriskning af kabinen, samt rensning af sæder og beklædning. Og du kan selvfølgelig få en motorvask, så du minimerer risikoen for elektriske problemer og startbesvær.

Spar ca. 25% på en bilpleje pakke

De forskellige behandlinger kan købes enkeltvis eller i pakker. Der er fire pakker, og du sparer ca. 25% ved at vælge en af dem i stedet for enkelt-behandlingerne.

Hent folder om professionel bilpleje.Se mulighederne her:
Folder om professionel bilpleje.

[separator style_type=”none” top_margin=”0″ bottom_margin=”40″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

Sommerdæk/vinterdæk/opbevaring

Vi opbevarer dine sommer- og vinterdæk, og skifter dem på de rette årstider. Skiftene er inkl. afbalancering og nye ventiler. Det er vigtigt at få afbalanceret hjulene, selvom de ikke har skiftet fælge … dækkene holder længere og køreegenskaberne bevares.