Frimann serviceaftaler

Tegn en serviceaftale og betal en fast, overkommelig ydelse hver måned. Så undgår du uforudsete værkstedsregninger, fordi alle service eftersyn og reparationer er indeholdt i prisen.

Frimann Serviceaftale

Når du vælger én af vores to serviceaftaler, fordeles dine udgifter via et månedligt beløb.

Når du vælger at afholde service uden en serviceaftale, betaler du serviceudgifterne, når de optræder.

Vælg: Frimann Serviceaftale Standard

Når du køber en Frimann Serviceaftale Standard, overtager vi ansvaret for, at din Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel serviceres efter producenternes regler. Vi udfører alle de planlagte service eftersyn, og vi skifter alle væsker og dele, der er slidt eller gået i stykker … det hele til den faste månedlige pris.

Din bil er altid toptrimmet både funktions- og sikkerhedsmæssigt, og ved salg får du en maksimal pris, fordi du kan fremvise en komplet servicebog. Men udover det giver vi også rabatter på en række andre ydelser f.eks. hjulskift og lånebil, og du bliver automatisk Frimann Stjernekunde med alle de fordele, som det indebærer. Se mere om Serviceaftale Standard her.

Eller vælg: Frimann Serviceaftale Light

Frimann Serviceaftale Light er skræddersyet til biler, der er ældre end 4-5 år. På det tidspunkt er det endnu vigtigere at få tjekket din bil jævnligt, men det er ikke så sjovt at bruge mange penge på service. Serviceaftale Light dækker kontrol af de mest kritiske funktioner, men ikke reservedele … til gengæld får du 20% rabat på dele og arbejdsløn, hvis du vælger at få repareret ting, som eftersynet har afsløret. Se mere om Frimann Serviceaftale Light her.