Citroën service eftersyn

Citroën arbejder med to  slags service eftersyn:

  • Citroën NormalService

  • Citroën BasisService

Citroëns NormalService er baseret på din bils alder og kilometerstand. Når du besøger vores værksted, indlæser vi kilometerstanden, hvorefter vi får et print med de ting, som vi skal kontrollere. Hvis du kører få kilometre om året, er der færre ting, som skal tjekkes. Og kører du mange, er der flere ting, som skal tjekkes. På den måde kommer du aldrig til at betale mere end nødvendigt, og din bil vil altid være i bedst mulig form.

Citroën NormalService Fra 1.857 kr.

Biler under 5 år.

Citroën BasisService 1.398 kr.

 Biler over 5 år.

Prisen på NormalService varierer med modellen. Prisen på BasisService er altid den samme. Kontakt os gerne på 5485 2811 (Nykøbing) eller 5478 3100 (Maribo).

BasisService for biler over 5 år

Citroën BasisService er et serviceeftersyn udviklet til Citroën-modeller, der er 5 år eller ældre. En veluddannet Citroën-mekaniker gennemgår bilen og udskifter basale servicedele, herunder olie og oliefilter. Eftersynet omfatter også kontrol af en række vitale dele for funktionsdygtighed samt udlæsning af fejlkode på bilens elektronik med diagnosetester. På denne måde kan vi for en overkommelig pris holde dig godt og sikkert kørende i din trofaste Citroën. Når du afhenter bilen, vil værkstedet give dig et overblik over evt. nødvendige og/eller anbefalede reparationer på din bil. Så vælger du selv, hvilke services eller reparationer du ønsker foretaget. Det er din bil og dit valg! Men det er klart, at en vedligeholdt og velholdt bil holder længere. Og servicestempler fra et autoriseret Citroën-værksted har også betydning for brugtbilsprisen.

Frimann Service+ aftale

Mange foretrækker at vedligeholde deres bil med et fast månedligt beløb fremfor at opleve usikkerheden ved at betale service efter regning. Du kan tegne en Frimann Service+ aftale på din bil, indtil den er 2 år gammel. Aftalen kan løbe i op til 5 år. Kontakt os på 5485 2811 (Nykøbing) eller 5478 3100 (Maribo), så beregner vi den konkrete pris på en aftale til din bil. Du kan læse mere om Frimann Service+ aftaler her.

Citroën Service Teams

Service Team Nykøbing F. Tlf. 5485 2811

citroen service eftersyn

Brian Hermann Værkstedschef

citroen service eftersyn

René Pedersen Reservedelschef

citroen service eftersyn

Lasse Larsen Mekaniker

Morten Nielsen Lærling

Emil Aalborg Lærling

Service Team Maribo Tlf. 5478 3100

Anders Frandsen Værkstedschef

Henrik Bottos Reservedelschef

Hyundai Service

Brian B. Hansen Mekaniker

Bjarne Frederiksen Mekaniker

Jimmi Sørensen Lærling