Tilbehør & reservedele

Vores sortiment indenfor tilbehør & reservedele omfatter dæk, tilbehør og reservedele. Vi forhandler de anerkendte mærker til konkurrencedygtige priser.

Dæk

Vi forhandler udelukkende de anerkendte mærker indenfor dæk. Det er godt for økonomien og sikkerheden at købe de bedste dæk, fordi holdbarheden er meget længere og sikkerheden højere.
Tjek priserne på de Michelin og BF Goodrich dæk, der passer til din bil – vi har tjekket, og vi ER billigst.

Tilbehør

Vi lagerfører en del tilbehør til din bil, og vi kan skaffe alt andet. Kontakt os for mere information, eller tjek tilbehør her:

Reservedele

Hvorfor spille hasard med din bils helbred, køb originalt det betaler sig i længden. Kom ind til os hos Frimann Biler, og fortæl os hvad vi kan gøre for dig og din bil.
Vi står i direkte kontakt med Toyota, Citroen, Hyundai og Opel lagrene her i Danmark og Europa, og alle gængse dele kan skaffes indenfor 2 arbejdsdage. Vores værksted har også et behov for, at reservedelene er til stede på det rigtige tidspunkt, så vi kan levere 100 % service. Leveringsdygtighed er meget vigtigt for os, så vi bestræber os altid på at have de gængse reservedele på vores lager.