Find din nye brugte bil

Vi har 46 biler på lager

Din søgning gav 33 resultater

Der er penge at spare og masser af tryghed, når du køber brugt bil hos Frimann

Når du køber en nyere brugt bil, får du stadig fornemmelsen af "ny bil", selvom du sparer de mange tusinde kroner, som det har kostet den første ejer at køre bilen ud over kantstenen første gang. Og vores brugt bil garanti giver den fornødne tryghed.

Mange mennesker sværger til en spritny bil, når det er tid til at skifte bilen ud. Men vi har også mange kunder, som synes en nyere brugt bil, Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel ... gerne med få kilometer "på bagen" og med toppen skåret af nyvognsprisen, er det rette bilvalg for dem. Se herunder, hvordan vi sikrer, at din investering i en nyere brugt bil fra Frimann bliver en god og økonomisk oplevelse.

UDVALG. Mere end 100 nyere brugte biler i Nykøbing og Maribo

I vores fire afdelinger på Lolland-Falster tager vi mange nyere, brugte biler i bytte, når vi leverer nye biler til vores kunder. Det gælder både de fire mærker, som vi selv forhandler, Toyota, Citroën, Hyundai og Opel, men vi har også andre mærker.

Vi har som regel mere end 100 gode, nyere, brugte biler i Nykøbing F. og Maribo, som du kan vælge imellem ... der er alle prisklasser og størrelser. De fleste er kun nogle få år gamle, men hvis vi får en velplejet ældre bil ind, som vi kan stå inde for, vil du kunne blive godt kørende for nogle få tusinde kroner.

GARANTI. Fuld tryghed med vores brugte biler

Der er kun én grund til, at vi tør give dig 6 måneders 100% garanti og 24 måneders reklamationsret, når vi sælger dig en brugt bil ... og det er, at vi gennemgår alle bilerne med en tættekam og sørger for, at de er fuldstændig i orden.

100% garanti i 6 måneder betyder, at vi udbedrer enhver fejl på bilen uden omkostning for dig i de første 6 måneder. I de følgende 18 måneder - op til du har haft bilen i 2 år - afløses garantien af en reklamationsret, hvor vi udbedrer fejl, hvis du kan sandsynliggøre, at bilen havde fejlen, da vi leverede den til dig.

Men du kan også tegne en serviceaftale med os, så reparerer vi uden omkostning for dig, så længe aftalen løber ... og vi laver gerne aftaler helt op til din bil er 8 år gammel.

TIP-TOP STAND. Klargjort som en ny bil

Vi har kunder, som ser deres tidligere bil sat til salg hos os ... nogle gange tror de nærmest ikke deres egne øjne, fordi den er blevet så flot. Men det er altså sådan, vi klargør vores brugte biler, før de bliver sat til salg.

Først bliver de gennemgået teknisk, og alle kritiske dele bliver tjekket og skiftet om nødvendigt, så vi er 120% sikre på, at bilen er fuldt funktionsdygtig og sikkerhedsmæssigt i orden.

Dernæst kaster bilpleje eksperterne sig over bilen, og den bliver rengjort, imprægneret og renset/poleret efter alle kunstens regler, så den i de fleste tilfælde står som en ny bil ... ja, det er næsten kun, hvis man kender modellen, at man kan se, det er en ikke helt ny bil.

Spørg os