Frimann Erhverv360

Vi klarer alle behov inden for erhvervsbiler

Vi sælger og servicerer varebiler og firmabiler i alle vores filialer på både Lolland og Falster, og vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med en løsning, der passer til jeres behov.

Alle vilkår kan aftales individuelt,  så du får den løsning, der passer til din virksomhed, og vi servicerer selvfølgelig alle dine biler uanset mærke.

Er der behov for en skræddersyet opbygning og indretning i bilerne, står vi klar med en totalløsning samt montering heraf. 

Ønsker du et tilbud?

- Kontakt vores erhvervschef Ronni Figgé Poulsen allerede i dag!

Ronni Figgé Poulsen Erhvervschef

Ronni Figgé Poulsen
Erhvervschef

54 92 43 00

Frimann Erhverv360
Energivej 2
4800 Nykøbing F.

Vi holder også til i Rødbyhavn.

Vi holder din forretning kørende
- nu også i Rødbyhavn 

Ronni, vores erhvervschef og DIN KONTAKT TIL ALT, hvad der drejer sig om din virksomheds biler, kan du møde i Rødbyhavn. Han er klar til at gøre din hverdag nemmere, og uanset hvor mange biler din flåde tæller, griber han dine udfordringer, når det gælder værksted, brændstofkort, minileasing, udlejning/ dagsleje, alm. leasing, køb og meget mere.


Ud fra dit behov, laver vi en aftale, der passer dig bedst. Om det er en Erhverv 360 aftale eller ALL-INCLUSIVE er op til dig. Har du brug for den helt store flådestyring med GPS, hjælper Ronni dig også gerne med GDPR, så du får passet ordentligt på dine ansatte.


Varebiler

Indretning af din varebil hos Frimann Biler
Vil du opleve vores indretningsløsninger?
- Kontakt os, så laver vi en aftale...

Firmabiler

Frimann Biler personbiler

Har du brug for firmabil?

Vi finder den skarpeste løsning for medarbejderne og for virksomheden

Det er vigtigt at få ordentlig rådgivning, når virksomheden indgår i en aftale om firmabiler. Både virksomheden og medarbejderen skal kende de præcise omkostninger og skattemæssige konsekvenser af aftalen. Det kan vi rådgive omkring. Vi leverer firmabiler fra alle vores mærker, og du kan vælge mellem en række finansieringsmuligheder.

Vi samarbejder både med Toyota, Hyundai, Citroën, Opel, Jeep og Fiat samt anerkendte finansieringsinstitutter, når vi tilbyder finansiering af firmabiler.

  • Vælg leasing, hvis du har brug for likviditeten andre steder i virksomheden, og hvis du ikke ønsker tvivl om den totale omkostning i perioden.
  • Vælg kontant køb eller finansiering til markedets laveste renter, hvis du ønsker laveste totalpris.
  • Vælg korttids- eller langstidsleje, hvis behovet er midlertidigt.
Frimann Biler erhvervsløsninger

Fleksible erhvervsløsninger

Vi tilbyder forskellige former for erhvervsløsninger. Om du er til leasing eller ønsker en almindelig finansiering, kan vi finde en løsning til dig. Hos os kan du tegne en ALL-INCLUSIVE serviceaftale eller vælge en erhvervsaftale - uanset hvad, så skræddersyr vi aftalen efter dit kørselsbehov. 

Spørg os