Altid konkurrencedygtig bil finansiering

Få din bil finansieret samme sted, som du køber den.

Frimann Biler arbejder sammen med udvalgte finansieringsselskaber, som udelukkende beskæftiger sig med finansiering og leasing af biler. Takket være denne specialisering kan vi tilbyde meget konkurrencedygtig bil finansiering … en bred vifte af fleksible løsninger til både private og erhverv.

Specialisering giver styrke

Bilers sælgere uddannes løbende i bilfinansiering, finansieringstyper og konkurrenceforhold, så du er sikret rådgivning af høj kvalitet. Uanset om du ønsker et lån med fast eller variabel rente, eller du foretrækker at lease bilen.

Nemt, hurtigt og sikkert

Vores tætte samarbejde med en række velanskrevne finansieringsselskaber betyder, at du kan få et hurtigt og sikkert overblik over, hvad din nye bil vil koste dig. Alt i alt er der mange fordele ved at finansiere eller lease din bil samme sted, som du handler. Læs om vores tilbud indenfor Privat finansiering eller Erhvervsfinansiering.

Lige nu er der rigtig gode muligheder for finansiering af din kommende bil!

Vi er klædt på til at give dig den bedst mulige rådgivning om dine finansieringsmuligheder, uanset om du køber en ny eller en brugt bil. Vi sammensætter en konkurrencedygtig løsning, som er tilpasset dine behov og din privatøkonomi, og har du allerede et tilbud fra banken, så kom ind forbi og se, om ikke vi kan gøre det endnu bedre!

Køb din Hyundai hos Frimann Biler
Køb Fiat 500 hos Frimann Biler

Privatleasing til dig som vil lease i minimum 12 måneder

Når du privatleaser hos os, har du altid vores ALL-INCLUSIVE serviceaftale inkluderet!
Det er fordi, vi gerne vil hjælpe dig i en travl hverdag, hvor du ikke behøver overraskelser og kun betaler din faste leasingydelse hver måned. 

Minileasing til dig der mangler en bil i en kortere periode

Hos os undgår du opstartsgebyr og du får mulighed for løbende at udskifte bilen. 

Jeep Compass e-hybrid
Køb Fiat Professional hos Frimann Biler

Finansiering af erhvervsbiler

Vi rådgiver dig om hvilken løsninger, der passer din virksomhed bedst. Vi tilbyder forskellige typer af finansiering, men specielt leasing af varebiler er blevet utrolig populært. Vores kunder vælger ofte leasing på grund af fleksibiliteten. Det giver også andre fordele, såsom ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Går du efter en ny bil? Så har vi helt sikkert noget for dig i blandt vores bilmærker!

Selvom markedet melder om længere leveringstid, har vi flere modeller, som kan leveres med det samme. Tag et kig på vores nye biler, og er der noget som frister, så kom forbi for en uforpligtende snak.

Tucson Hyundai hos Frimann Biler
køb din brugte bil hos Frimann Biler

Fordelen ved en brugt bil lige nu, er omgående levering.

Derudover sørger vi for altid, at have et stort udvalg klar, som du kan prøve allerede i dag! Vi har brugte biler fra flere forskellige mærker, og vælger du at købe din bil hos os, sikrer vi dig en høj standard.

Spørg os