AYGO X ACTIVE WHITE EDITION

COROLLA CROSS ACTIVE PRIVATLEASING UDEN FØRSTEGANGSYDELSE

PRIVATLEASING AF DEN NYE YARIS CROSS

PRIVATLEASING AF RAV4 PLUG-IN HYBRID

Toyota Frimann Biler
Autoriseret Toyota forhandler og værksted

Rådgivning og salg af biler til private og erhverv samt service og skadesreparationer

Toyota Frimann Biler
Autoriseret Toyota forhandler og værksted

Rådgivning og salg af biler til private og erhverv samt service og skadesreparationer

Åbningstider & kontaktinfo

 

 

 

 

 

 

Ny upgrade af Yaris Cross

En bybil opgraderet til eventyr

Her på Lolland og Falster er YARIS CROSS en af de største favoritter på vejene, og nu er den nyeste version landede hos Frimann Biler. Der er tale om en UPGRADE på både interiør-design, sikkerhedssystemer og teknologi. Oveni har du mulighed for at skræddersy din egen udgave, så den matcher dit behov! Her får du en stressfri kørsel, uanset om du er på vej til job eller på vej ud i det blå..

Nyt til erhverv

Toyota Proace Max

Den største varebil i Toyotas sortiment, designet til at håndtere store opgaver er på vej.
Vi har været i Bruxelles for at opleve den nye imponerende model, og er du interesseret i at høre mere, kan du besøge modelsiden og anmode om opdateringer løbende. 

Opdateringer til Proace og Proace City

Samtidig med introduktionen af Proace Max opdaterer Toyota også de varebiler du kender. Proace og Proace City opgraderes på både design og teknologi. Begge biler får en øget rækkevidde - Proace Electric, op til 350 km, og Proace City Electric op til 330 km.

 • Toyota Professional - Din Partner på Vejene

  Med lanceringen af Proace Max og opdateringerne af Proace og Proace City, tilbydes du inden længe et fuldt sortiment af erhvervskøretøjer. Vi bestræber os altid på levere enestående service og rådgivning til erhvervslivet, og med Toyota Relax-konceptet tilbyder vi dig op til 10 års eller 185.000 km serviceaktiveret garanti på dine Toyota varebiler. 


Torben kører bZ4X

Læs med og bliv klogere, når Torben deler ud af sine erfaringer med sin BZ4X. Han har allerede været på to bilferier til Italien inden for det sidste halve år, og måske svarer han på nogle spørgsmål, som du går rundt med. 


Elektriske Toyota fordele

Batterigaranti 
Batteritryghed: 70 procent af den oprindelige kapacitet til rådighed, efter 10 års brug eller op til 1 mio. kilometers kørsel, alt efter hvad der kommer først, betinget service udført efter forskrifterne på et autoriseret Toyota-værksted.

Serviceaftale
Med Toyota bZ4X følger 3 års service- og reparationsaftale eller op til 45.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Scan koden til venstre og se vilkår.

Tilbagebetalingsgaranti
Når du finansierer din Toyota-personbil igennem Toyota Financial Services via et låne- produkt med minimum 20 % i udbetaling, tilbyder Toyota Financial Services at tilbage- købe bilen efter 60 måneder.

Toyota Relax

Garanti fordele med Toyota Relax

Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.

Guides & lokalt nyt 

Tips og nyt til dig med bil

Guides & lokalt nyt

Tip og nyt til dig med bil

Uddannelse med Toyotaspecialisering

Toyotas Lærlingeuddannelse er et nyere koncept. Første hold er i gang, og de unge mennesker gør det godt!

Hør mere om din mulighed for Toyota-specialisering
 • På lærlingeuddannelsen gennemgår du den brede obligatoriske uddannelse som personvognsmekaniker, hvor du arbejder med forskellige bilmærker. Samtidig får du, undervejs i modulerne, indblik i Toyotas systemer, testere og biler. Alt sammen unik tilrettelagt undervisning med særligt dygtige Toyota eksperter. 

  Sammen med Syddansk Erhvervsskole, Odense, uddanner Frimann Bilers værksteder løbende dygtige teknikere, og du kan blive den næste. - Uddannelsen foregår skiftevis på skolen og på værkstedet, og undervejs får du et ekstra Toyota-lag gennem Toyota Danmark. Vi tilbyder dig med andre ord, en mere målrettet uddannelse med mulighed for at specialisere dig inden for verdens største bilmærke, Toyota!

  Næste hold starter op den 11. november, og den første nye lærling har allerede meldt sig til at starte på den brede personvognsmekanikeruddannelse med Toyota-DNA.


  Drømmer du om at give den fuld Toyota skrue, så hør mere om dine muligheder. - Kontakt vores HR chef Nikolaj Roug:
  92994981
  nir@frimann.nu

  Du kan også finde mere info på Toyotas Lærlingeunivers.


Find din nye brugte bil

Vi har samlet alle vores brugte og demo-biler på én side, så du hurtigt via søgefunktion finder, det du ønsker

Byt din brugte bil

Vi står klar til at give dig en god pris på din bil, uanset om du ønsker at lade den indgå i en handel, eller blot vil sælge!


Tilmeld Toyota nyhedsbrev
Spørg os