AYGO X ACTIVE WHITE EDITION

FÅ COMFORTPAKKEN MED PÅ YARIS HYBRID STYLE

COROLLA CROSS ACTIVE PRIVATLEASING UDEN FØRSTEGANGSYDELSE

PRIVATLEASING AF DEN NYE YARIS CROSS

Toyota Frimann Biler
Autoriseret Toyota forhandler og værksted

Rådgivning og salg af biler til private og erhverv samt service og skadesreparationer

Toyota Frimann Biler
Autoriseret Toyota forhandler og værksted

Rådgivning og salg af biler til private og erhverv samt service og skadesreparationer

Åbningstider & kontaktinfo

 

 

 

 

 

 

NY YARIS CROSS

En bybil opgraderet til eventyr

Her på Lolland og Falster er YARIS CROSS en af de største favoritter på vejene, og nu er den nyeste version landede hos Frimann Biler. Der er tale om en UPGRADE på både interiør-design, sikkerhedssystemer og teknologi. Oveni har du mulighed for at skræddersy din egen udgave, så den matcher dit behov! Her får du en stressfri kørsel, uanset om du er på vej til job eller på vej ud i det blå..

YARIS CROSS er klar til en køretur, er du?
Book prøvetur

Nye erhvervsbiler fra Toyota

Toyota Proace Max er den største varebil i Toyotas sortiment, designet til at håndtere store opgaver.
Vi har været i Bruxelles for at opleve den nye imponerende model.
Se mere

Opdateringer til Proace og Proace City

Samtidig med introduktionen af Proace Max opdaterer Toyota også de varebiler du kender. Proace og Proace City opgraderes på både design og teknologi. Begge biler får en øget rækkevidde - Proace Electric, op til 350 km, og Proace City Electric op til 330 km.

Toyota Professional: Din Partner på Vejene

Med lanceringen af Proace Max og opdateringerne af Proace og Proace City, tilbydes du inden længe et fuldt sortiment af erhvervskøretøjer. Vi bestræber os altid på levere enestående service og rådgivning til erhvervslivet, og med Toyota Relax-konceptet tilbyder vi dig op til 10 års eller 185.000 km serviceaktiveret garanti på dine Toyota varebiler.

Billeder direkte fra Toyota i Bruxelles

Torben er ny ejer af en BZ4X

Læs med og bliv klogere, når Torben deler ud af sine erfaringer med sin BZ4X. Han har allerede været på to bilferier til Italien inden for det sidste halve år, og måske svarer han på nogle spørgsmål, som du går rundt med. 

Elektriske Toyota fordele

Batterigaranti 
Batteritryghed: 70 procent af den oprindelige kapacitet til rådighed, efter 10 års brug eller op til 1 mio. kilometers kørsel, alt efter hvad der kommer først, betinget service udført efter forskrifterne på et autoriseret Toyota-værksted.

Serviceaftale
Med Toyota bZ4X følger 3 års service- og reparationsaftale eller op til 45.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Scan koden til venstre og se vilkår.

Tilbagebetalingsgaranti
Når du finansierer din Toyota-personbil igennem Toyota Financial Services via et låne- produkt med minimum 20 % i udbetaling, tilbyder Toyota Financial Services at tilbage- købe bilen efter 60 måneder.


Guides & lokalt nyt 

Tips og nyt til dig med bil

Guides & lokalt nyt

Tip og nyt til dig med bil
Toyota Relax

Toyota Relax - 10 års serviceaktiveret garanti

Få automatisk 12 måneders garanti, hver gang du sender bilen til service hos os. Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.

Tilmeld Toyota nyhedsbrev
Spørg os