Service hos os

Vi er eksperter i Toyota. Det betyder, at du trygt kan aflevere din Toyota til service hos os. Vi er altid opdateret med den nyeste viden, da vores Toyota teknikere følger alle Toyotas uddannelsesprogrammer.  Vi bruger originale reservedele og værkstederne er udstyret med den nyeste teknik, så der er styr på din sikkerhed, når du kører herfra. 

Vælger du service på vores værksteder, er du dækket ind med en af markedets bedste garantier, herunder fabriksgaranti, rustgaranti*, hybridgaranti, samt garanti på originale reservedele og tilbehør. Du kan læse mere om vores Toyota Servicepakker HER.

(*rustgaranti er lig med 3 års lak- og overfladegaranti samt 12 års gennemtæringsgaranti).

Vi er miljøcertificerede 

For dig betyder det, at du kan være sikker på, vi behandler din bil under forsvarlige og miljørigtige forhold. Vi er opgraderet til ISO 14001:2015 standarden, og bruger miljøledelse til at være fremsynet inden for udviklingen på miljøområdet. Vi arbejder med mål og visioner internt og fokuserer på, hvordan vi kan være med til at præge vores kunder til at tænke i miljø, kørselsbehov og valg af drivline. 

Som miljøcertificeret værksteder læner vi os ind i Toyotas Miljøudfordring 2050 Toyota Environmental Challenge 2050, hvor målet er, at være helt CO2- neutral i 2050.  - Dette gælder hele bilens livscyklus fra produktion og forbrug til skrotning og genanvendelse af dele. 

Toyota Relax

Kender du vores service-aktiveret garanti? Når du kører herfra efter service, er din bil dækket af Toyota Relax i op til 15.000 km eller 12 måneder frem, og garantien fornyes automatisk frem til næste service. (I max 10 år eller 185.000 km kørt i alt.)

Service er i fokus

Som Toyota-ejer er du godt dækket ind med Toyota Relax, når du overholder dine service, men ønsker du dig helt fri for bekymringer om slitage på bilens dele, tilbyder vi dig en serviceaftale. Med en aftale hos os, får du mange fordele oveni! Vil du vide mere, så kig forbi og få udregnet et tilbud. 

Vi har 2 x autoriseret Toyota værksteder, og du finder os i Maribo og Nykøbing F. 

Spørg os