Hvad er min bil værd?

Hvad er min bil værd?

Overvejer du ny bil, er prisen på din nuværende bil et godt udgangspunkt

Drømmer du om en ny model eller har set en lækker bil i rækken af vores brugte biler. Måske foretrækker du en mere fleksibel løsning i form af leasing. - Uanset hvad formålet er, kan vi hjælpe dig med en online vurdering af din brugte bil. Det skal være nemt at få en vurdering af bilen, og med vores online udregner sikrer vi dig en professionel og hurtig vurdering.

Det er naturligvis 100% gratis og uforpligtende.

Hvad er min bil værd?
Hvad er min bil værd?
Hvordan får jeg en vurdering?

Du modtager en tilbudspris, typisk inden for en time og maksimalt inden for et døgn. Her får du vurderet din bil online, og du modtager en tilbudspris fra vores prisrobot, uanset om du medsender billeder eller ej. Ønsker du at gå videre med salget af din bil, booker du blot tid hos din lokale Frimann Biler afdeling. Så tjekker vores salgskonsulenter, at bilens faktiske stand og udstyr stemmer overens med den tilbudspris, du har modtaget via sms og email.

Tjek for bilsyn inklusiv periodisk syn af din bil hos Frimann Biler
Toyota Varebiler hos Frimann Biler
Hvor gamle biler vurderer I?

En online vurdering gælder kun biler fra og med årgang 2000. Ønsker du en tilbudspris på en ældre bil, så kontakt os gerne direkte!

Hvad er prisen på min varebil?

Vi vurderer ALLE biltyper! - Ønsker du vurdering af en varebil, kan du indtaste al info online i udregneren. Vi laver ikke online vurdering af varebiler, så i stedet bliver du kontaktet af en varebil specialist for en nærmere vurdering, inden for et døgn

Spørg os