6 gode grunde til at vælge Plug-in Hybrid


Plug-in
OP TIL 100% KØRSEL PÅ EL

I en Plug-in kører du længere på rent el, idet batteriet er kraftigere end ved normal hybrid

 

plug-in hybrid
LANGT PÅ LITEREN

Du kommer fremad med en hastighed på op til 130 km/t på ren el, og dermed opnår du en sund brændstoføkonomi.

Plug-in
STØJSVAG KØRSEL

Da en Toyota Plug-in Hybrid kører længere på ren el, er det også en hel anden lydoplevelse du opnår i en Plug-In Hybrid. Bilen er utrolig støjsvag under kørslen, og giver en følelse af afslappet køreglæde.

hybrid
10 ÅRS GARANTI

Vær ikke bekymret for batteriet - det er garanteret op til 10 år,  hvis du  får tjekket din bil med Hybrid Helbredstjek.

Plug-in
LAV GRØN EJERAFGIFT

Vælger du Toyota Plug-in Hybrid, får du en lav grøn ejerafgift på grund af den lave CO2 udledning.

hybrid
EN BIL I FREMTIDEN

Toyota Plug-in Hybrid er den perfekte bil til fremtiden! Vi bliver heldigvis mere og mere klimabevidste og med en elektrificeret bil er du også godt kørende i fremtiden.

Oplev alle fordelene ved at have både benzin og el

Toyota har allerede et spændende udvalg af Plug-in Hybridbiler, og der kommer fortsat nye modeller til. Toyota var nogle af de første med hybridteknologien, og siden 2016 har de tilbudt modeller med Plug-in Hybridteknologi. Ved den nye teknologi skifter du mellem benzin og el, uden at mærke det.

Ladeløsninger

En Plug-in Hybrid bil skal oplades med en ladestander i hjemmet eller på tankstationer/ladestationer. Sådan sikrer du, at bilen kører mest effektivt på strøm fremfor benzin. Toyota har partnerskab med Clever, der har en abonnementsaftale som giver dig fordelagtige muligheder for opladning af din Plug-in Hybrid over hele landet. Aftalen dækker en fast månedlig ydelse, og for den ydelse kan du lade ved over 1000 ladepunkter i Danmark, samt derhjemme - du løber aldrig tør for strøm. Kom ind og hør nærmere om dine muligheder. 

Spørg os