Toyota Relax

Få op til 10 års serviceaktiveret garanti 

Toyota Relax giver dig automatisk 12 mdrs. garanti efter hvert service

Det gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.

Vælger du service hos os, udvider du automatisk garantien på din bil. Er din bil under 10 år gammel, og har den kørt under 185.000 km, kan du få garanti på alle dele, der ikke er sliddele. Det betyder, at du kan køre ekstra trygt i op til 10 år samtidig med du forøger gensalgsværdien af din bil.

Toyota Relax - også brugte biler

Toyota Relax er ikke kun et tilbud til nye biler. Brugte biler, der ikke længere er dækket af fabriksgarantien, og som måske ikke har overholdt serviceintervallerne, enten fordi de kun har været til service lejlighedsvis, eller aldrig har besøgt et Toyota værksted, kan også opnå Toyota Relax.

Brugte biler kan altså med et enkelt serviceeftersyn, på vores autoriseret Toyota værksted, få aktiveret garantien, uanset bilens tidligere ejerskab, servicehistorik eller alder, så længe bilen har kørt under 185.000 km og er under ti år gammel.

Hvad omfatter Toyota Relax?

Den serviceaktiverede garanti dækker de mest kostbare reparationer på din bil, så længe de ikke skyldes almindeligt slid eller skader. Med andre ord omfatter den alt, hvad der er nødvendigt for at holde bilen kørende. Dette inkluderer for eksempel vitale dele som motoren, brændstofsystemet, gearkassen og meget mere. Læs mere om dækningsbetingelserne i Toyota Relax brochuren.

Dækker bredt

Toyota har identificeret de ti dyreste reparationer på en bil...

  • Blandt disse er motorudskiftning, som gennemsnitligt koster ca. 60.000 kr., og gearkassereparation, der gennemsnitligt koster ca. 25.000 kr. Samtlige af de ti dyreste potentielle reparationer er dækket af Toyota Relax, inklusive motorudskiftning og reparation af gearkassen.

    Toyota Relax tilbyder en bred dækning, næsten lige så omfattende som fabriksgarantien, og omfatter alt det, der holder bilen kørende. Dog dækker den ikke service- og sliddele, som naturligt slides ved kørsel og brug, og som vedligeholdes og udskiftes under de årlige serviceeftersyn.

    Et eksempel er bremserne, der består af ABS-kontrolenhed, ABS-komponenter, hastighedssensorer, bremseforstærker, bremserør, bremsekalibre, bremseskiver, bremsetromler, forbindelser, begrænserventil, bremsehovedcylinder, bremsevæskebeholder, hjulcylindre, vakuumpumpe og bremseklodser.

    Toyota Relax dækker alle disse komponenter, undtagen bremseklodser og bremseskiver. De dele udskiftes løbende efter behov ved serviceeftersyn, og udgiften til dem afholdes af ejeren – ligesom udgifter til sprinklervæske og motorolie. Hvis der opstår problemer med de øvrige bremsekomponenter, vil de være dækket af Toyota Relax i op til ti år.

    Læs mere om omfang & betingelser i Toyota Relax brochuren.

Hvordan aktiverer jeg Toyota Relax?

Du kan til hver en tid aktiverer din serviceaktiveret garanti hos os, uanset om du tidligere har overholdt dine services. Du skal blot komme til service hos os!

Vejhjælp & Toyota Relax - automatisk frem til næste service

Hos Toyota er serviceintervallerne typisk ét år eller 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Tidligere har et serviceeftersyn på et autoriseret Toyota værksted givet et års gratis vejhjælp. Nu får du ikke kun gratis vejhjælp, når du besøger os, for hver gang din bil er til service, forlænger du bilens serviceaktiverede garanti, Toyota Relax, med et år eller 15.000 km, uden ekstra omkostninger.
Med Toyota Relax kan du trygt læne dig tilbage og vide, at din bil er de bedste hænder.

Spørg os