Skadesreparationer

Har du fået en skade på din bil? Følg denne vejledning …
 1. Book skadesreparation online
  Klik på Nykøbing F. eller Maribo herunder alt efter, hvor du ønsker din bil repareret. Udfyld den formular, som du ledes til ... den guider dig igennem alt, hvad vi skal vide inkl. upload af billeder af skaden. Vil du hellere ringe til os ... her er kontaktoplysninger.
 2. Aflevér bilen til Frimann Skadecenter
  Kør bilen eller få den transporteret til Frimann Skadecenter i Nykøbing F. (Energivej 2) eller Maribo (C.E. Christiansens Vej 45). Den kan placeres udenfor hegnet på alle tider af døgnet. Udenfor vores åbningstid kan du smide nøglen i nøgleindkastet (Nykøbing: På bagsiden af Toyota salgsafdelingen. Maribo: Ved hovedindgangen).
 3. Gratis lånebil
  Hvis din bil ikke kan køre, kan du få udleveret din lånebil med det samme, så du kan komme videre med din hverdag. Du har lånebilen, indtil din egen bil er repareret.

Book skadesreparation her ...
hvilket Frimann værksted skal reparere din bil?

Nykøbing F.

Maribo

Læs om vores professionelle pladeværksted

Vi har landsdelens største pladeværksted. Det betyder, at vi har pladesmede og mekanikere, der er specielt uddannede til at reparere din bil, hvad enten det er en Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel. Pladeværkstedet kontrolleres løbende af Teknologisk Institut, og vi er miljø-certificerede.

Derudover har vi vores eget malerværksted, så din bil er vores ansvar, fra du afleverer den, til du får den tilbage så god som før skaden … eller bedre.

 • Din bil bringes mindst tilbage til den tilstand, som den havde før skaden.
 • Din bil repareres udelukkende med originale dele, såfremt dit forsikringsselskab tillader det. Tjek evt. med dit selskab.
 • Din bil repareres efter fabrikkens forskrifter, så du bevarer eventuel restgaranti på bilen.
 • Din bils sikkerhedsniveau, deformationszoner og sensorer vil blive genetableret og kalibreret korrekt.