Få en ny Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel

Vælg det mærke, der passer til dit temperament, din pengepung og dit behov:
Ny Toyota, Citroën, Hyundai eller Opel.


Toyota, Citroën, Hyundai og Opel har brede modelprogrammer indenfor person- og varevogne, og de går godt i spænd med Frimanns kompetencer og services, både når det gælder salg, værksted og finansiering. Vi har attraktive løsninger for såvel private som virksomheder og offentlige organisationer. Kom forbi og få en god snak om, hvordan vi finder den rigtige bil og den rigtige økonomi til netop dit behov.

Vi har solgt Toyota siden 1984. I alle årene har Toyota været blandt de forreste med kvalitet og teknologi, og vi oplever som forhandler, at kunderne kommer igen og igen – år efter år. For at skifte den gamle Toyota med en ny … det er kundetilfredshed af højeste karat.

Besøg vores Toyota hjemmeside.

Vi har solgt Citroën siden 1998 i Nykøbing F. og siden 1984 i Maribo. Dette franske bilmærke har en stor og trofast skare blandt danske bilejere … folk, der elsker Citroën’s anderledes løsninger med fransk elegance. Vi sørger for, at kunderne får den rigtige franske Citroën oplevelse.

Besøg vores Citroën hjemmeside.

Hyundai har fundet vejen til mange danskeres hjerter. Først og fremmest på grund af yderst konkurrencedygtige priser og garanti dækninger, der er længere end normalen i markedet. Hyundai’s strategi for de kommende år er øget fokus på kvalitet og innovation.

Se Hyundai’s aktuelle modelprogram.

Opels rødder går mere end et århundrede tilbage. Mere end 110 år med et positivt syn på fremtiden, hvor Opel har lagt al sin energi i at give dig en større køreoplevelse. Mere end 110 år med engageret ingeniørkunst, der kan siges med tre ord i Opels motto: “Wir leben Autos”.

Se Opel’s aktuelle modelprogram.

Spørg i Messenger