Finansiering af erhvervsbiler

Vi sætter altid kundernes behov i fokus.

Derfor kan vi sammensætte en bilflåde, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed det næste stykke frem. Både når det gælder særlige indretninger af varebiler og/eller attraktiv leasing af nye person- og varebiler.

Leasing gør alting lettere

Leasing gør mange ting lidt lettere. Leasing via Frimann er den perfekte løsning for en bred vifte af erhvervskunder – lige fra håndværkeren med en enkelt kassevogn til firmaet med behov for både varevogne og personbiler. Leasing styrker likviditeten og gør det lettere at budgettere, idet du kender den månedlige ydelse evt. incl. service og vedligeholdelse. Book et møde eller bestil et tilbud på:

 

Erhvervskoncept hos Frimann

En række af vores erhvervskunder, som har flere biler i flåden, vælger vores erhvervskoncept, hvor vi passer hele deres vognpark uanset bilmærke. Idéen er, at vi skruer en løsning sammen, som opfylder dine unikke behov og derved sikrer, at vognpakken kan udnyttes optimalt og vedligeholdelsen sker hurtigt og enkelt.

Med vores placeringer i Maribo, Nykøbing F. er vi altid tæt på, når der er behov for service eller reparation. De fordele du får indbygget i din aftale gælder i begge byer, og derfor kan din bil hurtigt komme ”ud og tjene penge igen”. Ud over den tætte dialog i dagligdagen kan vi tilbyde meget konkurrencedygtige prisaftaler. Vores kunder melder om besparelser op til 30 % på deres vedligeholdelsesbudget.

Vil du opleve god service og de rigtige priser, kan du kontakte:

Ronni Figgé Poulsen
Erhvervschef

 54 92 43 00

 

Frimann Erhverv360
Energivej 2
4800 Nykøbing F.

Pop up kontor i Rødbyhavn
Gl. Badevej 2E, 4970 Rødbyhavn


Vi kan andet end Toyota, Hyundai, Citroën, Opel og Fiat...

Mange af de kunder, vi har under erhvervskonceptet har en blandet bilpark. Flere af dem har endda hovedsageligt andre mærker end Toyota og Citroen såsom VW, Ford og Mercedes.

Spørg os