Stadig flere finansierer deres nye bil via Privatleasing. Så betaler du en fast ydelse hver måned, prisen er inkl. service, og når leasingperioden er slut, afleverer du bare bilen … der er intet tab, som hvis du havde købt bilen.

Privatleasing tilbud … klik og se mulighederne.

Privatleasing fjerner usikkerheden om bilpriserne.

Klimakampen vil forårsage store ændringer på afgifterne og dermed bilpriserne i de kommende år. Og hvordan påvirker det din bils byttepris?
Privatleasing fjerner usikkerheden på det område.

Når du skal have ny bil, er der mange gode grunde til at lease frem for at låne. Både for dig, der kører helt privat. Og for dig, der stiller bilen til rådighed for din arbejdsgiver.

Du kender måske bedst leasing fra erhvervslivet, men faktisk kan det også være en fordel for private. Med Privatleasing skal du ikke bekymre dig om værditab. Den risiko tager vi. Du betaler blot en fast månedlig ydelse.

Du har naturligvis fuld råderet over bilen i hele leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, leverer du blot din bil tilbage til os, og så kan du indgå ny aftale. Helt uden risiko – og uden at skulle bekymre dig om gensalgsværdi. På den måde kan du skifte bil, uden at det koster dig en formue.

Kør på business class med et smil – hver eneste dag

Uanset om du foretrækker en lille, stor eller MPV, er leasingmodellen spækket med ekstraudstyr. Igennem Privatleasing har du nemlig adgang til attraktive flådebiler, som normalt kun er forbeholdt de helt store firmaer i Danmark. Med andre ord, så får du en ny bil til den laveste pris i Danmark.

Fast pris betyder ro i budgettet

Med en Privatleasing-aftale betaler du en fast månedlig ydelse, der dækker selve finansieringen af bilen og en serviceaftale, så du hverken skal bekymre dig om udgifter til serviceeftersyn eller uforudsete værkstedsregninger. Så ved du, hvad din bil vil koste dig måned for måned. Bedre bliver det ikke!

På den måde ligger alle omkostninger fast. Undtagen udgifter til forsikring, vægtafgift og benzin, som du betaler på normal vis.