Privatleasing

Vælger du at privatlease din bil hos Frimann biler får du mange fordele med i din privatleasing aftale. Du har f.eks. altid inkluderet serviceaftale, så du aldrig kommer ud for uforudsigelige omkostninger i din leasing periode. Du altid i trygge hænder, når du tegner en leasing aftale med os. Det eneste du skal tage stilling til er hvilken bil du øsnker at lease hos os - finder du ikke bilen, så prøv at kontakte os, så finder vi en løsning, så du kan blive godt kørende. 


Se udvalget af privatleasing her

 

Service er inkluderet i leasingaftalen 

Vælger du at privatlease din næste bil hos Frimann biler, er serviceaftale altid inkluderet. Det betyder at du undgår overraskelser og betaler kun din faste leasingydelse hver måned.  

 

 

Intet værditab ved tilbagelevering

Når du privatleaser igenne Frimann biler, skal du ikke bekymre dig om værditab. Du leverer blot bilen tilbage, når leasing perioden er slut

 

Fast bilbudget

Med privatleasing fra Frimann biler betaler du en fast månedlig ydelse, du har dermed altid styr på dine omkostninger og ved hvor meget du skal betale i hele leasing perioden.

 

Hvorfor privatleasing hos Frimann biler

Frimannbiler har hjulpet tusindvis af privatpersoner med at privatlease deres drømmebil, af den grund kan vi med stolthed i stemmen fortælle om de mange fordele ved vores privatleasing aftaler her hos Frimann biler. 

Sidder du lige nu med et brændende ønske om at privatlease din drømmebil, eller har du spørgsmål om privatleasing, så er du altid meget velkommen til at kontakte os så hvis du er klar til tage det næste skridt mod drømmebilen, så kig forbi til en kop kaffe, så kan vi drøfte mulighederne om at få din drøm til at gå i opfyldelse. 


Klik herunder for at se aktuelle tilbud på privatleasing fra importørerne.

 

Privatleasing – den smarte måde at få en ny bil på

Privatleasing bliver mere og mere udbredt, da konceptet indeholder åbenlyse fordele, hvis du har et større kørselsbehov. Leasing betyder, at du i stedet for at købe en ny bil, med alt hvad det indebærer af udgifter og ansvar, lejer du en bil af et finansieringsselskab. Det er altså selskabet, der ejer bilen, og du har brugsretten over bilen. Lejeperioden ligger ofte på mellem 1-3 år. Hermed får du ofte skiftet din bil ud, så den altid er opdateret i forhold til sikkerhed, bæredygtighed og komfort, og du kan kaste dig ud i at prøve forskellige biler, hvis dit behov skulle ændre sig. Hos Frimann Biler kan vi tilbyde privatleasing af Toyota og Hyundai, hvis du ønsker en asiatisk bil. Hvis du er mere til de europæiske mærker, har vi også privatleasing af Opel og privatleasing af Citroën. Tag et kig på de forskellige mærker og modeller og kontakt os endelig ved spørgsmål.

 

Fordele ved privatleasing

Den åbenlyse fordel ved leasing omhandler det famøse værditab, som nye biler lider efter bilen triller ud fra forhandleren. Værditabet siges at være den største udgift, som er forbundet med at have bil. Dette skal du til gengæld ikke bekymre dig om, når du privatleaser gennem Frimann Biler. Du betaler bare din månedlige ydelse i den fastsatte lejeperiode, og afleverer derefter bilen tilbage – punktum. En yderligere fordel er, at der hos os altid er inkluderet en serviceaftale. Vi kan ikke love, at din bil ikke skal på værksted i leasingperioden, men vi kan skåne dig for uforudsete og dyre værkstedsregninger og andre omkostninger. På denne måde opnår du en stabil og forudsigelig udgift til din bil, som er nem at budgettere med. Samtidig kan du benytte dig af den store fleksibilitet, det giver at have mulighed for ofte at skifte bilen ud alt efter behov eller måske bare af nysgerrighed.

 

Få en fordelagtig privatleasingaftale hos Frimann Biler

Hos Frimann Biler kan du indgå en aftale om privatleasing af biler fra vores fire forskellige importører. Vi kan således tilbyde Toyota privatleasing og Hyundai privatleasing samt Opel privatleasing og Citröen privatleasing. Der skulle altså være god mulighed for at finde en aftale for netop dit yndlingsbilmærke. Og finder du ikke lige din kommende leasingbil på vores hjemmeside, så kontakt os endelig, så finder vi en god løsning sammen over en kop kaffe, hvor vi også kan hjælpe med at afklare om dit kørselsbehov passer til en privatleasingaftale.

Spørg os