Privatleasing

Vælger du at privatlease din bil hos Frimann biler får du mange fordele med i din privatleasing aftale. Du har f.eks. altid inkluderet serviceaftale, så du aldrig kommer ud for uforudsigelige omkostninger i din leasing periode. Du altid i trygge hænder, når du tegner en leasing aftale med os. Det eneste du skal tage stilling til er hvilken bil du øsnker at lease hos os - finder du ikke bilen, så prøv at kontakte os, så finder vi en løsning, så du kan blive godt kørende. 


Se udvalget af privatleasing her

 

Service er inkluderet i leasingaftalen 

Vælger du at privatlease din næste bil hos Frimann biler, er serviceaftale altid inkluderet. Det betyder at du undgår overraskelser og betaler kun din faste leasingydelse hver måned.  

 

 

Intet værditab ved tilbagelevering

Når du privatleaser igenne Frimann biler, skal du ikke bekymre dig om værditab. Du leverer blot bilen tilbage, når leasing perioden er slut

 

Fast bilbudget

Med privatleasing fra Frimann biler betaler du en fast månedlig ydelse, du har dermed altid styr på dine omkostninger og ved hvor meget du skal betale i hele leasing perioden.

 

Hvorfor privatleasing hos Frimann biler

Frimannbiler har hjulpet tusindvis af privatpersoner med at privatlease deres drømmebil, af den grund kan vi med stolthed i stemmen fortælle om de mange fordele ved vores privatleasing aftaler her hos Frimann biler. 

Sidder du lige nu med et brændende ønske om at privatlease din drømmebil, eller har du spørgsmål om privatleasing, så er du altid meget velkommen til at kontakte os så hvis du er klar til tage det næste skridt mod drømmebilen, så kig forbi til en kop kaffe, så kan vi drøfte mulighederne om at få din drøm til at gå i opfyldelse. 


Klik herunder for at se aktuelle tilbud på privatleasing fra importørerne.

 

Spørg os