Privatleasing

Privatleaser du din bil hos Frimann Biler, får du mange fordele med i din aftale. Du har f.eks. altid inkluderet vores serviceaftale All-Inclusive, så du aldrig kommer ud for uforudsigelige omkostninger i din leasing periode. Du er altid i trygge hænder, når du tegner en leasing aftale med os. Det eneste du skal tage stilling til er, hvilken bil du ønsker at lease...  Har du spørgsmål, så kontakt os endelig, og vi vil sørge for, du bliver godt kørende!

Service er inkluderet i leasingaftalen 

Vælger du at privatlease din næste bil hos Frimann biler, er serviceaftale altid inkluderet. Det betyder at du undgår overraskelser og betaler kun din faste leasingydelse hver måned.  

Intet værditab ved tilbagelevering

Når du privatleaser igennem Frimann Biler, skal du ikke bekymre dig om værditab. Du leverer blot bilen tilbage, når leasingperioden er slut.

 

Fast bilbudget

Med privatleasing fra Frimann Biler betaler du en fast månedlig ydelse, du har dermed altid styr på dine omkostninger og ved hvor meget du skal betale i hele leasingperioden.

Hvorfor vælge Frimann Biler?

Frimann Biler har hjulpet tusindvis af privatpersoner med at privatlease deres drømmebil, af den grund kan vi med stolthed i stemmen fortælle om de mange fordele ved vores privatleasing aftaler. 

Sidder du lige nu med et brændende ønske om at privatlease din drømmebil, eller har du spørgsmål om privatleasing, så er du altid meget velkommen til at kontakte os!


Privatleasing – den smarte måde at få en ny bil på

Privatleasing bliver mere og mere udbredt, da konceptet indeholder åbenlyse fordele, hvis du har et større kørselsbehov. Leasing betyder, at du i stedet for at købe en ny bil, med alt hvad det indebærer af udgifter og ansvar, lejer en bil af et finansieringsselskab. Det er altså selskabet, der ejer bilen, og du har brugsretten. Lejeperioden ligger ofte på mellem 1-3 år. Hermed får du ofte skiftet din bil ud, så den altid er opdateret i forhold til sikkerhed, mindst mulig udledning og komfort, og du kan kaste dig ud i at prøve forskellige biler, hvis dit behov skulle ændre sig. Hos Frimann Biler kan vi tilbyde privatleasing af alle vores mærker. Tag et kig på de forskellige modeller og kontakt os endelig ved spørgsmål.

Fordele ved privatleasing

Den åbenlyse fordel ved leasing omhandler det famøse værditab, ved nye biler. Værditabet siges at være den største udgift, som er forbundet med at have bil. Dette behøver du ikke bekymre dig om, når du privatleaser. Du betaler bare din månedlige ydelse i den fastsatte lejeperiode, og afleverer derefter bilen tilbage – punktum. En yderligere fordel er, at der hos os altid er inkluderet en serviceaftale. Vi kan ikke love, at din bil ikke skal på værksted i leasingperioden, men vi kan skåne dig for uforudsete og dyre værkstedsregninger. På denne måde opnår du en stabil og forudsigelig udgift til din bil. Samtidig kan du benytte dig af den store fleksibilitet, det giver at have mulighed for ofte at skifte bilen ud alt efter behov eller måske bare af nysgerrighed.

Er en privatleasingaftale din bedste løsning?

Hos Frimann Biler kan du indgå en aftale om privatleasing af biler fra vores forskellige importører. Der skulle altså være god mulighed for at finde en aftale for netop dit yndlingsbilmærke. Og finder du ikke din kommende leasingbil på vores hjemmeside, så kontakt os endelig, så finder vi en god løsning sammen. Vi vil også meget gerne hjælpe med at afklare om dit kørselsbehov passer til en privatleasingaftale.

Spørg os