Vejhjælp

Vejhjælp i hele bilens levetid

 

Du får hjælp døgnet rundt

Telefonen er åben 24/7 - 70 30 17 07.

Det betyder, at du er sikker på professionel hjælp døgnet rundt, hvis du har tekniske problemer. Har du min Hyundai-appen kan du tilgå Hyundai Vejhjælp digitalt – det er nemt og hurtigt!

Hvordan får du Hyundai Vejhjælp?

Det gør du ved at overholde bilens serviceeftersyn på et autoriseret Hyundai-værksted i Danmark. Efter endt servicebesøg vil din Hyundai få påklistret et mærke, som viser, at du er sikret vejhjælp frem til næste autoriserede serviceeftersyn. Har din Hyundai ikke overholdt alle tidligere serviceeftersyn, skal den blot til serviceeftersyn på et Hyundai-værksted. Herefter vil den igen være dækket af vejhjælpsordningen. Dette gælder også for ældre modeller. Hyundai Vejhjælp er desuden forudsat, at evt. sikkerhedsrelateret ekstraarbejde udføres på et autoriseret Hyundai-værksted. Efter serviceeftersyn har du automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Serviceaftale hos Frimann Biler

Når uheldet er ude er der mange fordele ved at have en serviceaftale hos Frimann biler. Du er kender din mdt. ydelse uanset, hvor stor værkstedsregningen ender med at blive, når bilen lander på værkstedet efter vejhjælp.
Læs mere om Frimann Serviceaftale

Spørg os