Autoriseret værksted

Hos Frimann Biler er din bil i trygge hænder, når den besøger et af vores autoriserede værksteder. Vores specialuddannede mekanikere og pladesmede bliver løbende videreuddannet og er eksperter inden for de bilmærker, vi forhandler.
I Nykøbing F. er vi autoriseret inden for Toyota, og i Maribo er vi autoriseret inden for mærkerne Toyota, Citroën, Opel og Hyundai.

Kvalitet til prisen

Hos Frimann Biler er du sikret kvalitetsreservedele. Det er din sikkerhed for, at din bil bevarer sin fabriksgaranti, og at bilens sikkerhed og køreegenskaber ikke forringes.

Opdager vi noget, der bør udbedres, i forbindelse med et serviceeftersyn, laver vi et overslag på prisen og kontakter dig, før vi påbegynder reparationen. Vil du gerne have et tilbud, før du booker?kontakt os gerne.

Autoriseret værksted

Når du besøger et af vores autoriserede værksteder, er din bil i trygge hænder. Vores specialuddannede mekanikere og pladesmede bliver løbende videreuddannet, så din bil altid er sikret den bedste håndtering. 

I Nykøbing F. er vi autoriseret inden for Toyota, og i Maribo er vi autoriseret inden for mærkerne Toyota, Citroën, Opel og Hyundai.

Kvalitet til prisen

Hos Frimann Biler er du sikret kvalitetsreservedele. Det er din sikkerhed for, at din bil bevarer sin fabriksgaranti, og at bilens sikkerhed og køreegenskaber ikke forringes.

Vi tilbyder en række bil services

Service eftersyn

Vi tilbyder autoriseret på mærkerne Toyota, Citroën, Ople og Hyundai. Vi tilbyder også service eftersyn  på andre mærker.
Læs mere

Hjulskift & dækhotel

Vi skifter dine hjul på 30 min. og opbevarer dine sommer- og vinterhjul på vores dækhotel. Hvert forår og efterår får du en påmindelse via mail om, at det er tid til hjulskifte.
Læs mere

Aircondition- og klimaanlæg service

Er der Aircondition el. klimaanlæg i din bil, er det en rigtig god idé med et aircondition service. Under servicet tjekker og påfylder vi evt. manglende væske og renser for bakterier og svampe, som naturligt dannes i anlæggets filtre og fordamper. Få aircondition service plus bakteriologisk rens til specialpris.
Læs mere

Stenslag og skadesreparationer

Har din rude fået et stenslag, hjælper vi naturligvis med at reparere eller skifte ruden. Reparationen er inkl. i din aftale, hvis du har en Frimann Serviceaftale.
Læs mere

Har du været ude for et uheld, og skal bilen repareres, hjælper vi dig, uanset hvilket bilmærke du kører. Vi har eget pladeværksted med erfarne karrosseriteknikere, som sørger for, at din bil bevarer sin værdi efter en skade.
Læs mere

Professionel skadesreparation hos Frimann Biler

4-hjuls udmåling

Hjulenes korrekte retning og hældning er afgørende for din bils køreegenskaber, bremseevne, dækslid og din brændstoføkonomi.
Læs mere

Bremserens

Det danske vejr er hårdt ved bilens bremser. Det resulterer i, at bremserne ruster og slides hurtigere end de burde. Hos Frimann Bilers autoriserede værksteder kan du få en grundig rensning og smøring af din bils bremser. Rensning af bilens bremser forlænger bremsernes levetid, giver bedre bremseevne og øger din og dine medtrafikanters sikkerhed på vejene.
Book bremserens online

Dæk guide hos Frimann Biler

Tjek før bilsyn inkl. syn af din bil

I Danmark skal en bil til bilsyn, når den bliver fire år gammel. Herefter indkalder Færdselsstyrelsen til et lovpligtigt periodisk bilsyn hvert andet år. Det er en god idé at få undersøgt, om der er noget, som kan forhindre et godkendt syn, så du undgår besværet og den ekstra udgift ved et omsyn. Derfor tilbyder vi en samlet løsning med tjek før dit bilsyn inkl. det periodiske syn i synshallen til 500 kr. - Under et tjek gennemgår vi din bil for eventuelle fejl og mangler, og finder vi noget, som skal repareres, kontakter vi dig altid, før vi sætter reparationen i gang.
Book tjek før syn inkl. synsgebyr her

Professionel bilpleje

Det er dejligt at komme på vejen i en fin, ren og velduftende bil, men vedligeholdelse af din bil handler i høj grad også om, at sikre dens værdi, så du får en god byttepris, når den skal skiftes.
Læs mere

Tjek for bilsyn inklusiv periodisk syn af din bil hos Frimann Biler
Spørg os