Dinitrol rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Vi ved med sikkerhed, at Danmark har det mest rustfremkaldende klima, og derfor er din bil særligt udsat. Dette gælder også nye biler, og derfor er en rustbeskyttelse altid vigtig, uanset alder.

På sigt kan rust mindske den passive sikkerhed på din bil, og en investering i en Dinitrol undervognsbehandling er derfor også en investering i familiens sikkerhed.

Dinitrol er kendt for den høje kvalitet, der sikres gennem uanmeldte besøg fra Teknologisk Institut. De kontrollerer, at vi lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Det kan du også se ved selvsyn, når du ser fotodokumentationen fra Dinitrol-behandlingen af din egen bil igennem.

Vil du sikre din bil maksimalt mod gennemtæring, tilvælger du Dinitrol's garantiordning, som du kan høre mere om, når du ringer og bestiller tid til undervognsbehandling. Hos Dinitrol dokumenterer vi altid, at din bil har undergået den omfattende adskillelse af vognbunden, som er vigtigt for at vi kan påføre rustbeskyttelsen på den korrekte måde.

Ved en kvalitets rustbeskyttelse stilles der strenge krav til, hvordan behandlingen bliver udført. I alle Dinitrol behandlinger efterlever vi tre grundprincipper:

  • Grundigt forarbejde
  • Blåstemplet kvalitet
  • 100% bekymringsfrihed

Dinitrol's tre grundprincipper skaber VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE og klæder din bil på til det danske klima.

Udfyld formularen for at bestille Dinitrol undervognsbehandling

Spørg os