Find din nye brugte bil

Vi har 37 biler på lager

Din søgning gav 13 resultater
køb din brugte bil hos Frimann Biler
Der er penge at spare og masser af tryghed, ved demo eller brugt bil

Er du på udkig efter en nyere brugt bil?
Måske ved du alt om biler og kan alt selv. Måske har du brug for hjælp til at afdække hvilken størrelse, model og årgang, der matcher dit behov og din økonomi. Uanset hvor langt du er i dine overvejelser, er vi klar til at hjælpe dig videre til næste skridt. Vi rådgiver dig gerne igennem hele processen, og gennemgår alt i øjenhøjde, før du siger ja til en ny bil. 

Hvad er din nuværende bil værd?

Ejer du i forvejen en bil, har du en række forskellige muligheder, når du vil over i en anden bil. Du kan sælge din bil, lade den indgå i handlen ved køb af ny bil eller vælge at skrotte den. Vi håndterer alle tre muligheder, men den bedste løsning afhænger af bilens stand. Ønsker du at bytte din bil ind, kan vi ofte give en forholdsvis høj værdiansættelse på bilen.

Få en tilbudspris indenfor 24 timer

Du kan udregne en tilbudspris online med vores prisudregner fra Solgt.com.
Ønsker du efterfølgende at gå videre, tjekker vi, om bilens faktiske stand og udstyr kræver justering af tilbudsprisen.

Få fornemmelsen af "ny bil", også når du vælger en brugt model

Vi har kunder, som ser deres tidligere bil sat til salg hos os ... nogle gange tror de nærmest ikke deres egne øjne, fordi den er blevet så flot. Men det er altså sådan, vi klargør vores brugte biler, før de bliver sat til salg.

Først bliver de gennemgået teknisk, og alle kritiske dele bliver tjekket og skiftet om nødvendigt, så vi er 120% sikre på, at bilen er fuldt funktionsdygtig og sikkerhedsmæssigt i orden.

Dernæst kaster bilpleje eksperterne sig over bilen, og den bliver rengjort, imprægneret og renset/poleret efter alle kunstens regler, så den i de fleste tilfælde står som en ny bil ... ja, det er næsten kun, hvis man kender modellen, at man kan se, det er en ikke helt ny bil.

Hvorfor købe brugt bil hos forhandler

Når du handler brugt bil hos os, har du rettigheder, som du ikke har, hvis du handler bil privat, idet du er dækket af købelovens reklamationsret, når du køber en brugt bil her i modsætning til, hvis du køber af en privat.  

Serviceaftale til brugte biler

Du har mulighed for at tegne en All-inclusive Serviceaftale på din brugte bil, indtil den når en alder af 8 år. Vi anbefaler det dog kun, hvis bilen er maks. 5-6 år gammel. Overvejer du en serviceaftale, kan du læse mere her. Du er også velkommen til at kigge forbi eller kontakte os via mail -
 serviceaftale@frimann.nu

 

køb din brugte bil hos Frimann Biler

Fordele ved brugt Toyota

Toyota Relax - en serviceaktiveret garanti op til bilens 10. år eller 185.000 km, alt efter hvad der kommer først.

Toyota vejhjælp ved vedligeholdelse af service hos autoriseret Toyota værksted.

Gennemtæringsgaranti 12 års Toyota-garanti mod gennemtæring (rust der bryder igennem indefra) pga. materiale- eller fabrikationsfejl uanset kilometertal.

Årligt Hybrid Helbredtjek på et autoriserede Toyota værksted, giver dækning af bilens hybridbatteri i helt op til 10 år.

Fordelagtig finansiering

Attraktiv forsikring

Danmarks bedste værksteder

GARANTI. Fuld tryghed med vores brugte biler

Der er kun én grund til, at vi tør give dig 6 måneders 100% garanti og 24 måneders reklamationsret, når vi sælger dig en brugt bil ... og det er, at vi gennemgår alle bilerne med en tættekam og sørger for, at de er fuldstændig i orden.

100% garanti i 6 måneder betyder, at vi udbedrer enhver fejl på bilen uden omkostning for dig i de første 6 måneder. I de følgende 18 måneder - op til du har haft bilen i 2 år - afløses garantien af en reklamationsret, hvor vi udbedrer fejl, hvis du kan sandsynliggøre, at bilen havde fejlen, da vi leverede den til dig.

Men du kan også tegne en serviceaftale med os, så reparerer vi uden omkostning for dig, så længe aftalen løber ... og vi laver gerne aftaler helt op til din bil er 8 år gammel.

Spørg os