Vi vil være dit foretrukne bilhus i mange år
Derfor gør vi os ekstra umage hver gang!

De 5 værdier

SMILET
Respekt
Gennemsigtighed
Fleksibilitet
Oplevelser

Hvad kan du forvente?

Hos os er det ikke så kompliceret. Vi spørger nemlig blot os selv, "hvad vil vi kunne forvente, hvis vi er kunde hos Frimann Biler?" Svaret er, at vi ønsker gode oplevelser i trygge rammer, fornuftige købs- og byttepriser, konkurrencedygtige værkstedspriser og tillid til, at vores bil behandles, som om det var de ansattes egen.

Vi har 5 grundlæggende værdier, som vi alle navigerer efter i hverdagen. De er enkle, og de virker i praksis, fordi de er udledt af den allerede eksisterende kultur hos Frimann Biler.
Læs mere om de 5 værdier HER

Toyota - Ny Stor Toyota Spiller På Sjælland & Lolland Falster

Hvem er vi & hvor er vi på vej hen?

Frimann Biler er navnet på de to bilhuse, der ligger i Nykøbing F. og i Maribo. Vi er Lolland-Falsters og Sydsjællands autoriseret Toyota forhandler og værksted.
Siden 1984 har vi hjulpet kunder i hele området, og vi gør os ekstra umage hver gang. For mange er vi synonym med Toyota, og det er vi stolte af, da Toyota DNA'et er stærkt forankret i vores værdier og kultur. Mange af vores ansatte har været med i mange år, og har derfor også en enorm stor viden og erfaring. Samtidig er alle, både fra salg, værksted og skadecenter løbende på kurser, for at holde os opdateret med den nyeste viden og kunnen. Det betyder, at du og din bil er i trygge hænder hos os.Vores mål er at være dit foretrukne bilhus i mange år. Derfor tager vi os altid god tid til at rådgive dig, når du skal over i en ny bil, og på værkstedet tager vi ansvar for at vedligeholde din bil så længe som muligt, ved at give dig den bedste service.

 • Frimann Biler er på vej ind i fremtiden, hvor en fusion med tre andre stærke Toyota bilhuse vil skabe de bedste betingelser for vores ansatte og kunder. Med lokationer der omfavner Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved, Køge, Nykøbing F. og Maribo, etablerer vi os sammen som en central aktør i et udstrakt geografisk område, til fordel for både bilejere og de lokale samfund.

  Sammenlægningen bringer veletablerede Toyota bilhuse under ét tag. Fællestrækket er et stærkt DNA af en dygtig og stabil medarbejderstab med en solid relation til kunderne, skabt gennem generationer.   

  Toyota, verdens største mobilitetskoncern, står sammen med os forhandlere i et partnerskab, hvor alle er enige om, at denne fusion skaber de mest optimale betingelser for både bilejere og ansattes fremtidige behov og forventninger.

  I 2024 fusionerer Autohallen A/S og Børge Pedersen Automobiler A/S som de første, mens vi, Frimann Biler A/S slutter sig til i 2026. Endelig forenes alle bilhuse som én enhed, når Niels & Morten Petersen A/S i 2027 følger med.

ISO 14001 certificeret

Vi er ISO 14001 certificeret

Vi er en miljøbevidst virksomhed

Miljøledelse er en virksomheds mulighed for at arbejde aktivt med sine miljøforhold, og dermed tage ansvar. Med ISO 14001 certificering forpligter vi os til at arbejde med miljøledelse og være på forkant med udviklingen inden for miljøområdet, og hvert år fastlægges nye mål for at reducere vores miljøpåvirkninger. 

 • Vi arbejder kontinuerligt internt med at reducerer vores aftryk, og for at kunne modtage vores certificering, skal vi hvert år til "eksamen" og dokumentere vores indsats.
  Eksternt fokuserer vi på at give den rette rådgivning til vores kunder, for som bilejer kan man gøre en forskel ved eksemplevis at vælge et værksted med ISO 14001 certificering. Samtidig guider vi gerne til de mest miljø- og økonomiske gode valg for vores kunder, så de ender i gode langsigtede løsninger, der passer til deres behov.   


  Begge vores værksteder er ISO 14001 certificeret, og vores miljøledelse med fokus på miljørigtig affaldssortering, ansvarligt brug af kemikalier, genanvendelse og reparation ligger godt i tråd med Toyotas Miljøudfordring 2050, Toyota Environmental Challenge 2050, hvor målet er at være helt CO2- neutral i 2050. Toyota ønsker at reducere CO2-udledningen fra alle Toyota-biler til nul i hele bilens livscyklus, lige fra produktion og brug til skrotning og genanvendelse.

Frimann Biler

Vores historie

Historien om Frimann Biler er også historien om, hvordan nye veje i et hjørne af Lolland-Falster opstår og fortsat forgrener sig på danmarkskortet i kraft af et positivt og konstruktivt samspil mellem mennesker. 

 • I 1984 bygger Knud-Aage Frimann et bilhus og sætter dermed gang i udviklingen af et nyt industriområde i Nykøbing Falster. På en mark, uden for byen og uden færdigetablerede veje, sælges og serviceres Toyota biler til private og erhverv, og snart etableres der nabovirksomheder til gavn for hele lokalområdet. Frimann Biler vækster og bilhuse i Maribo og Nakskov kommer til. I 2003 gives nøglerne videre til sønnen Kim Frimann, som involverer sig langt ud over bilbranchen. Visionen er at skabe nye muligheder for Lolland-Falster, og gennem sit engagement på uddannelsesområdet og bestyrelsesarbejdet hos DI Lolland-Falster og Business Lolland-Falster, er Kim med til at drive den lokale udvikling. 

  I 2022 modtager Frimann Biler den lokale Erhvervspris, og hyldes for sin klare og bæredygtige virksomhedsprofil, som med både stolte traditioner og evnen til konstant at omstille sig, formår at vækste og ekspandere. Frimann Biler roses for sit innovative og konstruktive samarbejde med omverdenen og for fortsat at holde Lolland-Falsters erhvervsmotorer i gang. 

  Frimann Biler er først og fremmest en servicevirksomhed, og vores største opgave er at skræddersy mobilitetsløsninger til glæde for mange. Samtidig prioriteres miljø- og arbejdsmiljøforhold højt for at drive en sund og bæredygtig virksomhed. 

  Vi lever og arbejder her og ønsker at passe godt på vores område. Derfor forpligter vi os til at arbejde med miljøledelse. Frimann Biler autoværkstederne er miljøcertificeret med ISO 14001, og hvert år fastlægges nye mål for at reducere miljøpåvirkninger. Affaldstyper håndteres miljørigtigt, og vi fokuserer på genanvendelse og reparation, i det omfang det lader sig gøre.

  Kim Frimann arbejder fremadrettet med at sætte Lolland-Falster på danmarkskortet ved at engagere sig positivt i samarbejder, og gennem fusioner med andre markante aktører, skabes der fortsat nye veje mellem Sydhavsøerne og resten af Danmark.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Frimann Biler! - Det plejer at blive starten på et godt og langt samarbejde.


Spørg os