Kim Frimann

Vi vil være din foretrukne bilforhandler i mange år. Derfor gør vi os ekstra umage … hver gang.

Vi gjorde det nemt … vi spurgte os selv: Hvad ville vi selv forvente, hvis vi var kunde hos Frimann Biler? Svaret var: Fornuftige købs- og byttepriser. Fornuftige værkstedspriser. Og så tillid til, at min bil bliver behandlet, som om det var jeres egen.

En ting er teori. Hvad med praksis?

Når vi har styr på vores omkostninger og samtidig sikret vores fremtid med et fornuftigt overskud, så kan vores priser ikke undgå at være konkurrencedygtige.

På lignende vis har vi sikret kvaliteten af vores møde med kunderne. Vi underviser vores medarbejdere i Frimann’s 5 værdier … det er smilet, respekt, gennemsigtighed, fleksibilitet og oplevelser.

De 5 værdier gør det muligt for os at yde en service, som skaber glæde i arbejdsdagen … både for medarbejderne og kunderne.

Det kan betale sig at køre til Maribo og Nykøbing F.

Frimann Biler er autoriseret forhandler af Toyota, Citroën, Hyundai og Opel biler i Maribo og Nykøbing. Men vi servicerer også gerne andre bilmærker.

Bor du på Lolland-Falster, vil du opleve, at vores priser er konkurrencedygtige og måske en smule lavere end landsdelens øvrige værksteder. Kommer du nordfra, vil du opleve, at du kan spare penge ved at få din bil serviceret hos os … jo tættere på København, du bor, jo mere vil du kunne spare hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Frimann Biler. Det plejer at blive starten på et godt og langt samarbejde, fordi vi gør os ekstra umage … hver gang.

Spørg os