Hyundai service eftersyn

Hyundai service eftersyn er opdelt i disse to kategorier:

  • Hyundai Normal Service eftersyn for biler under 5 år
  • Hyundai 5+ Service eftersyn for biler over 5 år

Selvom din Hyundai er kommet lidt op i årene, fortjener den at blive serviceret af en specialuddannet Hyundai mekaniker … og det er ikke dyrere – bare sikrere. Der er gratis vejhjælp er indeholdt i begge service eftersynene – i 5+ eftersynet dog kun såfremt påpegede fejl repareres. Vi tilbyder fordelagtige serviceaftaler og husk, at Hyundai som de eneste tilbyder 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

Klik på kasserne for mere information på Hyundai's hjemmeside. Ovenstående priser varierer efter Hyundai model. Kontakt os, hvis du vil vide, hvad din bil har brug for lige nu og hvad det koster. Hyundai Nykøbing 5484 0010. Hyundai Maribo 5478 3300.


Sådan bevarer du din 12-års rustgaranti

Hyundai giver 5 års fabriksgaranti og 12 års rustgaranti – det er markedets stærkeste garantier. Men husk – hvis du vil bevare din rustgaranti, skal din bil tjekkes (gratis) på et autoriseret værksted hvert år. Læs mere om Hyundai’s garantier her.


Hyundai 5+ Service

Når din bil runder de 5 år, skal den være lidt billigere at vedligeholde – det håndterer vi med et 5+ Service eftersyn. Reparationer, som udføres ved et 5+ Service eftersyn, garanterer vi med et PrisMatch. Er din bil under 12 år gammel, laver vi en rustkontrol, så du bevarer din 12 års rustgaranti. Normalprisen for dette eftersyn er 1.595 kr. inkl. vejhjælp. Det kræver desuden, at du skal tillade os at reparere sikkerhedsmæssige fejl. Læs om Hyundai’s vejhjælp her.

Service 5+ El til kr. 1.195,-
Service 5+ Benzin til kr. 1.595,-
Service 5+ Diesel til kr. 1.795,-

Prismatch: Fremvis et skriftligt tilbud fra et andet autoriseret værksted, så matcher vi prisen! Tilbuddet skal blot overholde følgende betingelser: Tilbuddet er maks. 2 uger gammelt. Tilbuddet lyder på udførelse af mekanisk arbejde og brug af reservedele, samt olier og væsker af den kvalitet, som producenten foreskriver. Værkstedet ligger i en radius af maks. 50 km fra os. Tilbuddet er afgivet af et anerkendt autoværksted (CVR-nr. eller lignende skal fremgå af tilbuddet).


Serviceaftale

  • Ingen uforudsete værkstedsregninger. 
  • Betal et fast beløb hver måned.

Mange foretrækker at vedligeholde deres bil med et fast månedligt beløb fremfor at opleve usikkerheden ved at betale service efter regning. Kontakt os, så beregner vi den konkrete pris på en aftale til din bil. Du kan læse mere om serviceaftaler her.

Spørg os