Toyota
Yaris Cross Hybrid

Rummelig og høj indstigning

NY TOYOTA YARIS CROSS

Yaris Cross er lettere, smartere og hurtigere i byen og derfor skabt til livet på de travle veje. Den kompakte størrelse og større frihøjde betyder, at den er utrolig nem at køre uanset forholdene.

Med de gennemtænkte proportioner kan Yaris Cross ikke undgå at vække opsigt. Den nye Premiere Edition tager den til et helt nyt niveau takket være kombinationen af lækre Urban Khakibi-tone farver og eksklusive 18” alufælge.

Hver en UPGRADE tæller!

Læn dig tilbage i det rumlige cockpit med den hævede, SUV-inspirerede sædeposition. Gennemført luksus, høj kvalitet, lækkert materiale og moderne design skaber en dejlig, lys og rummelig kabine. Urban Khakis indtræk og sædesyninger afspejler bilens markante karakter. Den stemningsskabende kabinebelysning, der skifter efter dag og nat, gør bilen perfekt til alle forhold.

Når du har al den plads, du skal bruge i byen, er der intet, der kan stoppe dig. Uanset om du skal parallelparkere uden for din yndlingsbutik eller bakke på en tætpakket parkeringsplads, gør den nye Yaris Cross selv de mest udfordrende manøvrer sikre og nemme. Tilføjelsen af Blind Spot Monitor, Intelligent afstandssensor med automatisk bremsning og alarm for krydsende trafik bagved med automatisk bremsning gør bykørsel mere sikker. 

Yaris Cross er fuldt forbundet. Den store 10,5” multimedieskærm med HD-display og lynhurtige responstid er ikke til at komme udenom. Med Toyota Smart Connect med touch- og stemmestyring har det aldrig været nemmere at foretage opkald, navigere og streame. Yaris Cross er desuden utrolig komfortabel med varme i sæder og rat, og aircondition med luftrensende nanoe™ X-teknologi.

Yaris cross
komfort
rummelig
sikkerhed
Yaris cross
finansiering
Yaris cross
udstyr

Din egen køreassistent

Toyota Yaris Cross er bygget med T-Mate sikkerhedsfunktioner. Kort forklaret er T-Mate designet til at gøre din kørsel mere sikker, og i Yaris Cross vil du opleve klassens absolut førende sikkerhedsfunktioner, da T-Mate inkluderer den nyeste generation af Toyota Safety Sense. - Ønsker du en mere stressfri kørsel, kan du overveje at prioritere T-Mate i din nye Yaris Cross, for med T-Mate overvåges miljøet omkring din bil konstant, og du vil blive advaret om potentielle farer, så du kan nå at reagerer. Udstyr kan variere og afhænger af modelvariant, så fortæl os, hvis dette har høj prioritet!

Yaris Cross - selvopladelig hybrid

Hybrid-motoren gør Yaris Cross perfekt til at cruise i byen og på motorvejen. Med den avancerede drivline, der nemt skifter mellem benzin- og elkørsel, er den selvopladende, og resultatet er hurtig acceleration, lige når du har brug for det. Hybrid 115 er perfekt til stressfri bykørsel. Hybrid 130 er den fødte performer til aktiv og sporty kørsel. Bare tryk start, så er du klar.

Hvad er NYT?

Den skal prøves!

Vi anbefaler, at du kommer forbi og prøver den, så du selv kan opleve de nyeste sikkerhedssystemer på markedet fra Toyota.
Philips favoritfunktion er accelerationsundertrykkelse..
Nysgerrig? Så lad os fortælle dig meget mere om dette, eller endnu bedre lad os vise dig det. 

Book en tur allerede i dag - så har du noget at glæde dig til!

Skræddersy din løsning

Vi er alle forskellige og har forskellige behov til vores transportløsninger. Måske har du brug for, at kunne få en masse ekstra bagage med på de længere ture, eller du prioriterer designet og oplever din bil som en forlængelse af dit personlige udtryk.
Uanset hvad, har du mulighed for at tilvælge det udstyr og tilbehør, der vil give dig den bedste oplevelse!
Se udstyrsliste

Dine fordele som Toyota kunde

10 års serviceaktiveret garanti på din bil

Toyota Relax er skabt til Toyota kunder, med henblik på at fjerne så mange bekymringer som muligt igennem dit liv som bilejer. Du aktivere nemt garantien og den gælder, når din bil ikke længere er omfattet af fabriksgarantien og endnu ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km., alt efter hvad der kommer først.
Læs mere om Toyota Relax

Frimann Biler

Vi deler gerne nyheder og guides

Klik videre og følg med her..

Aktuelle kampagner på Yaris Cross

Book din prøvetur her

Spørg os