Hvad er min bil værd?

Hvad er min bil værd?

Overvejer du ny bil, er prisen på din nuværende bil et godt udgangspunkt

Måske drømmer du om en ny model eller har set en lækker bil i rækken af vores brugte biler, du kunne tænke dig? Måske foretrækker du at cykle fremover, eller ønsker en mere fleksibel løsning i form af leasing. - Uanset hvad formålet er, kan vi hjælpe dig med en online vurdering af din brugte bil. Det skal være nemt at få en ærlig vurdering af bilen, og med vores online udregner fra Solgt.com, sikrer vi en professionel og hurtig vurdering af din brugte bil. Det er naturligvis 100% gratis og uforpligtende.

Hvordan får jeg en vurdering?

Du modtager en tilbudspris, typisk inden for en time og maksimalt inden for et døgn. Her får du vurderet din bil online, og du modtager en tilbudspris fra vores prisrobot, uanset om du medsender billeder eller ej. Ønsker du at gå videre med salget af din bil, booker du blot tid hos din lokale Frimann Biler afdeling. Så tjekker vores salgskonsulenter, at bilens faktiske stand og udstyr stemmer overens med den tilbudspris, du har modtaget via sms og email.

Hvor gamle biler vurderer I?

En online vurdering gælder kun biler fra og med årgang 2000. Ønsker du en tilbudspris på en ældre bil, så kontakt os gerne direkte!

Hvad er prisen på min varebil?

Vi vurderer ALLE biltyper!

Ønsker du vurdering af en varebil, kan du indtaste al info online i udregneren. Vi laver ikke online vurdering af varebiler, så i stedet bliver du kontaktet af en varebil specialist for en nærmere vurdering, inden for et døgn

Toyota Varebiler hos Frimann Biler
Spørg os