Toyota
NY C-HR

Det personlige valg til den kræsne bilejer

Toyota
Yaris Cross Hybrid

Rummelig og høj indstigning

Ny C-HR

Til den kræsne

Den nye C-HR er designet til dig, der tør skille sig ud! Her får du modig nytænkning på fire hjul, og samtidig er Toyota stadig tro mod originalens DNA. 

Med den nye C-HR har du mulighed for at tilpasse bilen, til dig personligt, på virkelig mange parametre..
Afhængig af din livsstil,  kan du vælge mellem det bløde, responsive hybridsystem eller det nye dobbelte DNA plug-in hybrid-system, og så snart dine indstillinger er valgt, genkender bilen dig via din smartphone, og forbereder dine personlige indstillinger som sædeposition samt hvilke informationer, du ønsker i instrument-displayet, head-up displayet og på multimedie touchskærmen, når du indtager førersædet.


Bilen byder på 64 forskellige farver, som giver dig mulighed for at tilpasse din personlige belysning, afhængig af humør og tidspunkt på dagen. Faktisk kan du programmere bilen til selv at skifte mellem op til 24 forskellige nuancer i løbet af dagen.

Modellen er mere coupé-agtig, men du vil opleve kabinen meget rummelig med den nødvendige plads indvendigt. Og selvfølgelig har du mulighed for træk, for med denne bil er der absolut ingen kompromis!

Læs mere om kampagne på privatleasing af C-HR

Book din prøvetur her

Spørg os