Toyota
NY C-HR

Det personlige valg til den kræsne bilejer

Toyota
Yaris Cross Hybrid

Rummelig og høj indstigning

Ny C-HR

Til den kræsne bilejer

Den nye C-HR er designet til dig, der tør skille sig ud! Her får du modig nytænkning på fire hjul, og samtidig er Toyota stadig tro mod originalens DNA. 

Med den nye C-HR har du mulighed for at tilpasse bilen, til dig personligt, på virkelig mange parametre..
Afhængig af din livsstil,  kan du vælge mellem det bløde, responsive hybridsystem eller det nye dobbelte DNA plug-in hybrid-system, og så snart dine indstillinger er valgt, genkender bilen dig via din smartphone, og forbereder dine personlige indstillinger som sædeposition samt hvilke informationer, du ønsker i instrument-displayet, head-up displayet og på multimedie touchskærmen, når du indtager førersædet.
Bilen byder på 64 forskellige farver, som giver dig mulighed for at tilpasse din personlige belysning, afhængig af humør og tidspunkt på dagen. Faktisk kan du programmere bilen til selv at skifte mellem op til 24 forskellige nuancer i løbet af dagen.

Modellen er mere coupé-agtig, men du vil opleve kabinen meget rummelig med den nødvendige plads indvendigt. Og selvfølgelig har du mulighed for træk, for med denne bil er der absolut ingen kompromis!

I udviklingen af Interiøret er genanvendelse i fokus, og mere end 100 forskellige dele er produceret ved brug af genbrugsplast. Dermed indeholder den nye C-HR også dobbelt så meget genbrugsplast som sin forgænger, uden at gå på kompromis med følelsen af luksus og komfort. 

Det bedste er, at du allerede nu kan reservere den nye C-HR hos Toyota.dk og hente den hos os, så snart den lander.
- Ønsker du at holde dig opdateret, og være blandt de første, som oplever bilen, kan du skrive til os HER,så kontakter vi dig med seneste nyt.

Book din prøvetur her

Skal du prøve en Toyota?

Spørg os